Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu ipocrizia românilor care l-au alungat pe Rege când a vrut să se întoarcă în țară după Revoluție și l-au respins mereu după, dar care acum s-au înghesuit în a aduce omagii la trecerea sa în neființă.

"Deși cu surle și trâmbițe presa noastră a anunțat azi, cumva aproape ieșită din matcă și încântată, că Regele s-a întors și că de data asta nu va mai pleca niciodată din țară, era totuși o știre tristă, pur și simplu prost ambalată, pentru că nu e nicio mândri pentru noi. Sunt niște scene reprobabile pentru orice român de bun simț. 

Citește și: Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealMarea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

Tot ce am văzut astăzi, intrarea la Peleș, unde, dacă eram oameni serioși îl găzduiam pe Rege viu. Ca să fie lucrurile foarte clare, nu văd de ce trebuie să îl mai plimbăm la Castelul Peleș ca să spunem că da, aici, i-a plăcut Regelui nostru cel mai mult. 

Au venit toți cioclii de la București! A venit Iohannis, a venit manechinul, a venit Liviu Dragnea. Doar Ion Iliescu care are probleme cu o entorsă a lipsit motivat. 

Dacă eram oameni serioși îi dădeam un locușor acolo, ca în Frumoasa și Bestia, îi dădeam o cămăruță, l-am fi ținut acolo închis la Peleș ca să nu ne fure toată avuția națională, dar l-am fi păstrat acolo. Cei care nu sunt născuți chiar după ultima ploaie își amintesc că de fiecare dată când revenea Majestatea Sa în țară, venea la București, stătea la Palat aici, nu se ducea la Peleș pentru că acolo nu era bine văzut", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu

Citește și: Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Rege
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu