Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?" (VIDEO)

Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul legii grațierii care a trecut prin vot de Comisia Juridică a Senatului și a comentat afirmațiile parlamentarilor care susțin că pușcăriile din România trebuie europenizate.

"Există laturi în societate unde România trebuie europenizată. Nu numai pușcăriile trebuie aduse la nivelul european, și aici foarte interesant cum jigodiile astea s-au gândit acolo. Bă, dar de ce nu v-ați gândit la țâșnitorile din gări că nici alea nu sunt europenizate la noi? De ce nu v-ați gândit la măcelării? De ce nu v-ați gândit la florării? De ce nu v-ați gândit la albia râurilor? De ce nu v-ați gândit la orice, nimic nu este europenizat în România. De ce tocmai la pușcării?  Deci rămânem în continuare cu celelalte neeuropenizate că acolo nu e grabă, dragi senatori. Nu e nici o grabă de exemplu să europenizăm spitalele, au fost câteva anchete, acum sunt mai puține, unii au zis că e bine, alții că e rău. (...) 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCine e omul din spatele organizării funeraliilor Regelui Mihai. PROTOCOL ZERO, organizare impecabilă!Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Se pare că nu. Școlile nu se europenizează în România? A europenizat unul cică la noi, nu o să îi mai dau numele că se recunoaște, a europenizat justiția la un moment dat, dar acum își cere scuze și vrea să o ceară înapoi. A reușit până la urmă și i-a dat-o înapoi, așa că ne întoarcem cu justiția în anii Năstase, când se submina economia națională. Sigur, și cu largul aport al celor care îl slujea pe Adrian Năstase. Acolo o să ne întorcem cu justiția", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre grațiere: "Spitalele nu sunt mai importante decât pușcăriile? Școlile nu se europenizează în România?"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   gratiere,   puscarie,   senatori,   scoli,   spitale,   europenizare,   Justitie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu