Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional" (VIDEO)

Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu începutul noului an școlar și cum s-au desfășurat ceremoniile organizate cu ocazia acestui eveniment.

"Am participat și eu astăzi în calitate de părinte la această simfonie de cacofonii ce înseamnă debutul anului școlar într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional, dincolo de analfabeții președintelui Klaus Iohannis și de funcționalitatea lor sau nu, țara nu este funcțională domnule președintele. Țara nu funcționează și, sigur, văzută razand de la firul ierbii această lume a învățământului lui pare a fi una de diletanți. Pare să fie un divertisment din ăsta de proastă calitate la care nici nu știm cine aderă mai întăi. Părinții, elevii sau dascălii? 

Citește și: "Se strânge lațul în jurul lui Dragnea". Radu Banciu: Chiar atât de proști ne crede? (VIDEO)Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

Este așa o împreunare de gafe, de sindofrii din astea, unele chiar neîncepute. Așa o bătaie de joc generală peste care nu putem să trecem pentru că așa e datina. Dacă stai să te uiți cu un ochi pătrunzător și rece, poate fi și de sticlă ochiul, pare să fie așa un lugubru destin a celor din ziua de azi, să ducă mai departe coșmelia asta din care nu a mai rămas nimic. Sunt ca cifre romane agățate în loc de lampioane. Trebuie să te uiți la ele și să pretinzi că arată frumos", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre începutul școlii: "Simfonie de cacofonii într-o țară nepregătită din punct de vedere funcțional"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   școală,   învățământ
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade