Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discursul lui Klaus Iohannis de luni după-amiază și despre venirea sa la protestul ce a avut loc cu o zi înainte.

”El nu știe nici să scrie, nici să vorbească, dar a recuperat acest moment, e clar. Mesajul lui nu e unul normal, dat fiind problemele pe care le are, lipsa de cunoștințe, de tact, nu e un individ pe care să te poți baza decât ca un garant de funcționalități imprimate nouă de către Europa. 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)S-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Iohannis de asta e pus acolo. Singurul motiv pentru care acest om neinstruit e la putere e să garanteze că statul de drept e respectat în România. Din păcate, el și comentează asta. Dacă n-ar comenta, ar fi și mai simplu. Muțenia lui e bine aleasă, bine căutată în acest caz.

Unii au crezut că e erou, pentru că românul trece de la una la alta, e emotiv, nu are cum să aibă discernământ să analizeze o situație politică cum se cuvine într-un termen scurt, e prost informat de regulă. Unii l-au considerat erou pe ăla în geacă roșie că a venit și a fost alături de ei. Nu e un erou, pentru că poziția lui nu se justifica. Putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând așa să mai obțină susținere populară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Iohannis
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu