Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discursul lui Klaus Iohannis de luni după-amiază și despre venirea sa la protestul ce a avut loc cu o zi înainte.

”El nu știe nici să scrie, nici să vorbească, dar a recuperat acest moment, e clar. Mesajul lui nu e unul normal, dat fiind problemele pe care le are, lipsa de cunoștințe, de tact, nu e un individ pe care să te poți baza decât ca un garant de funcționalități imprimate nouă de către Europa. 

Citește și: Radu Banciu: Nouă ni s-a ridicat lumea-n cap, dar când teroriștii o să atace și Camp Nou și Sagrada Familia, o să ni se dea dreptate! Pe undeva începe să se revolte cetățeanul... (VIDEO)Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)

Iohannis de asta e pus acolo. Singurul motiv pentru care acest om neinstruit e la putere e să garanteze că statul de drept e respectat în România. Din păcate, el și comentează asta. Dacă n-ar comenta, ar fi și mai simplu. Muțenia lui e bine aleasă, bine căutată în acest caz.

Unii au crezut că e erou, pentru că românul trece de la una la alta, e emotiv, nu are cum să aibă discernământ să analizeze o situație politică cum se cuvine într-un termen scurt, e prost informat de regulă. Unii l-au considerat erou pe ăla în geacă roșie că a venit și a fost alături de ei. Nu e un erou, pentru că poziția lui nu se justifica. Putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând așa să mai obțină susținere populară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară

Citește și: Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)Radu Banciu, despre declarațiile lui Dmitri Rogozin: România a fost mereu o marionetă a cuiva (VIDEO)Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodată un român nu se va gândi la calitate. La noi nu se cumpără produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Iohannis
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade