Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre discursul lui Klaus Iohannis de luni după-amiază și despre venirea sa la protestul ce a avut loc cu o zi înainte.

”El nu știe nici să scrie, nici să vorbească, dar a recuperat acest moment, e clar. Mesajul lui nu e unul normal, dat fiind problemele pe care le are, lipsa de cunoștințe, de tact, nu e un individ pe care să te poți baza decât ca un garant de funcționalități imprimate nouă de către Europa. 

Citește și: Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)

Iohannis de asta e pus acolo. Singurul motiv pentru care acest om neinstruit e la putere e să garanteze că statul de drept e respectat în România. Din păcate, el și comentează asta. Dacă n-ar comenta, ar fi și mai simplu. Muțenia lui e bine aleasă, bine căutată în acest caz.

Unii au crezut că e erou, pentru că românul trece de la una la alta, e emotiv, nu are cum să aibă discernământ să analizeze o situație politică cum se cuvine într-un termen scurt, e prost informat de regulă. Unii l-au considerat erou pe ăla în geacă roșie că a venit și a fost alături de ei. Nu e un erou, pentru că poziția lui nu se justifica. Putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând așa să mai obțină susținere populară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Iohannis: Ăla în geacă roșie putea să dea un comunicat, nu trebuia să se facă prieten cu oamenii care au ieșit în stradă, încercând astfel să mai obțină susținere populară

Citește și: Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

 

 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Iohannis
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu