Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre măsurile fiscale: Să nu credeți că au fost gândite. Oamenii ăștia nu mai știau pe unde să scoată cămașa și au recurs la această porcărie. Nici ei nu o înțeleg (VIDEO)

Radu Banciu, despre măsurile fiscale: Să nu credeți că au fost gândite. Oamenii ăștia nu mai știau pe unde să scoată cămașa și au recurs la această porcărie. Nici ei nu o înțeleg (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre măsurile fiscale anunțate de guvernul Tudose. 

”Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria României nu-l va reține câtuți de puțin. 8 noiembrie este miercurea neagră pentru economia României. Noi am avut și marțea neagră și joia neagră, practic, toate zilele săptămâniii sunt negre pentru noi”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)Fetița Monicăi Gabor s-a pozat goală în cadă. Cum a răspuns Irina criticilorCine a fost prima soție a lui Adrian Năstase. Pe Ilinca foarte puțini o știu. Are ditamai afacereaRadu Banciu: Cum să mai vorbești tu de stat paralel când tu practic susții corupția pe fața? (VIDEO)

”Când nu te pricepi la nimic atunci îți bați cuie în cap. Când ai văzut că nu reușești să stăvilești valurile de nemulțumire, până la urmă, valurile de așteptare create tot de tine, nu-ți poți permite să nu fii atât de puțin imbecil încât în campania electorală să nu promiți nimic. Și atunci aceste promisiuni te ajung repede din urmă, precum miciuna care are picioarele scurte. Intri în criză de timp și trebuie neapărat să faci ceva. Oamenii ăștia, pentru că știau că sunt pe un segment care le scapă de sub picioare și-au dat cu stângul în dreptul și au făcut ceva ce nu trebuiau să facă. Adică mai bine tăceau decât să facă ce au făcut. Să nu credeți că măsurile astea au fost gândite. Astea sunt niște măsuri aproape spontane care vin în urma mai multor rateuri date în domeniul bugetar. Nu mai știau pe unde să scoată cămașa și au recurs la această porcărie. Nici ei nu o înțeleg. Nimeni nu știe ce se va întâmpla”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre măsurile fiscale: Să nu credeți că au fost gândite. Oamenii ăștia nu mai știau pe unde să scoată cămașa și au recurs la această porcărie. Nici ei nu o înțeleg

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu