Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală (VIDEO)

Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ședința care a avut loc duminică seară la sediul PSD și la care au participat mai mulți lideri de la centru, dar și din teritoriu. După întâlnire, Codrin Ștefănescu, a anunțat că subiectul ședinței a fost organizarea unor mitinguri la nivel național, în București, dar și în mai multe locuri din țară.

Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală

Citește și: Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Bianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRegele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxeRadu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

”A fost o ședință fulger, provocată de social-democrații din teritoriu, adică niște anonimi, pentru că cei de la București nu au avut curajul să-și asume responsabilitatea și să spună «da, noi am fost cei care am organizat, adică Dragnea, Tudose, Codrin Ștefănescu și alți câțiva. Atenție, de ce! Nu mai suportau abuzurile la adresa cetățenilor României. Este, practic, pentru prima dată când PSD-ul ia hățurile în mâini, dându-și seama că marile lui promisiuni electorale nu mai pot fi îndeplinite în condițiile în care statul paralel, adepții acestui stat și o parte a națiunii fac jocurile cui nu trebuie. 

Mărul discordiei ar fi fost târgul de Crăciun. (...) Din cauza asta a ieșit un iureș, ca și cum aceste patru zile libere nu ne-ar fi folosit la nimic. Ele s-au încheiat într-un haos, într-o confuzie”, a comentat Banciu. 

”«Nu Liviu Dragnea a convocat ședința, ci marii lideri județeni. Nu ne așteptam ca 200 de manifestanți să ocupe abuziv Piața Victoriei, când Primăria Capitalei pregătea un târg de Crăciun», a spus Codrin Ștefănescu.  

Citește și: Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)Radu Banciu: Dispariția Regelui Mihai e un moment istoric. În ultimii 50 de ani, România nu s-a mai despărțit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Se înșală domnul Codrin Ștefănescu, întrucât dacă era ilegală ocuparea Pieței Victoriei, sau este abuzivă, la fel de abuziv este și un contramiting organizat de, chipurile, simpartizanții PSD. Nu așa se rezolvă. El a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual să-i cheme pe ăia la o cafteală. 

Domnul Ștefănescu, credeți că dacă veți organiza acum o avalanșă de mitinguri, lumea va zice, «ce bine, PSD-ul ne-a redat sărbătorile!»?”, a mai spus Radu Banciu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu