Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că peste 30 de deputaţi şi senatori PSD au semnat un proiect de lege prin care abuzul în serviciu va fi considerat infracţiune doar dacă paguba depăşeşte 200.000 de euro.

”E clar aici, nu o să mai poată spună că lucrează pentru noi, atât timp cât oamenii de rând, în general, au șanse mărunte, cel puțin în viața asta și în țara asta, să ajungă la un asemenea prag -200.000 de euro. E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă. Nu mai pot să vină și să spună băieții ăștia că «noi facem pentru țară, pentru binele țării»”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealMarea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

”Pe mine mă interesează un singur lucru. Viitoarea clasă politică - să zicem că SPD mai conduce România 18 ani, face legi în fiecare zi - ce vor face cei care vor veni la putere atunci, să zicem, opoziția de la vremea respectivă? Va lua în calcul ce s-a întâmplat în această perioadă, adică va veni și va modifica legile la situația la care erau în momentul în care și-a bătut joc de ele PSD? Atenție liberalilor, USR-iștilor, UDMR-iștilor, PMP-iștilor, chiar ALDE! Voi, ăștia, care acum urlați, când o să ajungeți la putere, o să trebuiască să dați timpul înapoi, să vă duceți la bibliotecă, că nu o să vă mai amintiți toate astea și să luați la rând fiecare porcărie din asta, fiecare lege și să o aduceți măcar la nivelul la care au descoperit-o oamenii lui Tudose. 

Asta este prima, și probabil singura misiune pe care o vor avea cei care îi vor da în cap PSD-ului pește «Ț» ani, cum spune greșit bucureșteanul”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă

Citește și: Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu