Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre prețul transportului public din Pitești: "Noi am luat la rând aici practic orașele importante din centrul și răsăritul Europei și așa ceva nu se întâlnește nicăieri"(VIDEO)

Radu Banciu, despre prețul transportului public din Pitești: "Noi am luat la rând aici practic orașele importante din centrul și răsăritul Europei și așa ceva nu se întâlnește nicăieri"(VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre faptul că Piteștiul are cel mai scump tranport public din centrul și estul Europei.

"Avem un subiect care ne roade și punem și noi o întrebare: care credeți că este orașul din centrul și răsăritul Europei care are cel mai scump transport public din europa. Asta este o întrebare pentru doamna Firea că am înțeles că s-a întors din concediu. Mâine va fi într-un chat direct cu nu știu ce cititori de la nu știu ce site, deci este acasă. Care credeți doamna Firea că este cel mai scump transport public din Europa centrală, sudică și de est?. Nu e la București stați liniștită!. Ăsta pe care vreți să-l faceți gratis.

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

La Pitești este cel mai scump. Piteștiul are 60.000 de locuituri aproximativ. Nu are decât autobuze. Iar prețul pe toate liniiile pentru un abonament este 174 de lei pe lună. Noi am luat la rând aici practic orașele importante din centrul și răsăritul Europei și așa ceva nu se întâlnește nicăieri. Doar pentru linii de autobuze 174 de lei.

Aici voia să candideze Robert Turcescu la primărie, dar până la urmă nu l-a mai lăsat Băsescu, a venit la București. Ar fi fost mai interesant să candideze la Pitești. Vă dați seama ce a făcut Pendiuc, ăsta e primarul absolut. Deci ăsta a reușit să se umble de ridicol, desigur în multe domenii, dar iată unul dintre ele. Deci amărâtul ăsta de Pitești care nu are decât autobuze și alea vai de mama lor, un abonament pe toate liniile este 174 de lei pe lună. La Varșovia unde sunt 1,7 milioane de oameni fără suburbii, orașul are tramvaie, autobuze și metrou, abonamentul pe toate liniile este 110 zloți, adică 118,2 lei. Undeva cu 50 de lei mai puțin decât la Pitești.

La București un abonament pe toate liniile ajunge la 80 de lei. E adevărat că aici nu sunt incluse decât autobuzele și troleibuzele, și tramvaiele să zicem, metrou în niciun caz, pentru că România nu intră în categoria țărilor civilizate. La toți după cum ați văzut, toate intrau, erau la fel. La noi nu au reușit escrocii între ei să se pună de acord și bineînțeles că șefii adică cei care trebuiau să îi tragă la răspundere pe ăștia cu regiile nu au reușit în 26 de ani să facă așa ceva. Vă dați seama totuși ce oraș avem? Suntem singurii din Europa și probabil singurii din lume, africanii nu au metrou, unde niciodată, foarte puțin a fost o perioadă, o lună două când Metrorex a fost de acord cu RATB-ul, în rest nu s-au înțeles niciodată." a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre prețul transportului public din Pitești: "Noi am luat la rând aici practic orașele importante din centrul și răsăritul Europei și așa ceva nu se întâlnește nicăieri"

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   transport public,   cel mai scump,   Pitesti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu