Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu să explici unui părinte care vine din epoca stalinistă că Eminescu și Creangă nu se mai studiază la gimnaziu (VIDEO)

Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu să explici unui părinte care vine din epoca stalinistă că Eminescu și Creangă nu se mai studiază la gimnaziu (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul profesoarei de limba română, Cristina Tunegaru, care s-a autodenunțat mărturisind că nu va respecta programa școlară, și care a fost dată afară din școala unde preda. Dascălul care a contrazis-o pe Gabriela Firea în momentul când primărița a decis să închidă școlile din cauza ninsorilor. De asemenea, profesoara a afirmat la un moment dat că a renunţat să îi mai pună pe elevi să citeasă operele autorilor români și că citeşte împreună cu ei lecturi mai moderne. 

”Ea ar fi fost dată afară după ce ar fi contrazis-o pe Gabi Firea, dar n-ar fi, până la urmă, o corelare perfectă a acestor evenimente. Sigur că doamna Firea este răzbunătoare, este ranchiunoasă, asta cred”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

”Totuși este greu să explici unui părinte care vine din epoca stalinistă cu rădăcinile lui cu tot că Eminescu și Creangă nu se mai studiază la gimnaziu. 

Întrebarea importantă care se poate pune este dacă nu-i mai învață la liceu, atunci când îi mai învață? La liceu să-l studiezi pe Ion Creangă mi se pare un pic cam prea mult. ”Amintiri din copilărie” nu este o lectură de clasa a IX-a sau a X-a, mai ales în lumea de astăzi. Pe vremea noastră mai mergea pentru că atunci deschiderea către lume nu era la fel ca și astăzi. Dar acum dacă te apuci de Creangă în clasa a IX-a, la emanciparea de astăzi... Cine îl mai citește pe Creangă cu plăcere în clasa a IX-a?”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu, despre profesoana Cristina Tunegaru: Este greu să explici unui părinte care vine din epoca stalinistă că Eminescu și Creangă nu se mai studiază la gimnaziu

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Cristina Tunegaru,   profesoara,   Gabriela Firea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu