Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! (VIDEO)

Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu  despre polemica stârnită de Ministrul Turismului, care a anunțat că vrea să înlocuiască frunza din brandul turistic al României cu o oaie.

”O discuție între titani azi. Ministrul Turismului, Titus Dobre – cine-l cunoștea? - a declanșat o polemică națională după ce a sugerat că frunza Elenei Udrea să fie înlocuintă cu o oaie. Incredibil! De aici fiecare a avut părerea lui. Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Ce poate fi mai delicat decât o frunză? Elena Udrea… să zicem că Elena Udrea este Andreea Raicu de pe coperta unei reviste.

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Poate fi ceva mai delicat decât o frunzuliță? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva! E cel mai delicat moment să vezi o femeie goală absolută. Asta e România cu o frunză între picioare! Tot ce am văzut noi pe steme, am citit în poezii e întruchipat de această frunză, care întruchipează marele mister. Ce să facem cu oaie?

Daea a fost în zi de grație azi. Nu mă așteptam ca el să rostească niște cuvinte așa bine țintite: . Asta e, după părerea mea, bună de disertație la orice mare examen din cariera unui copil”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre schimbarea brandului de țară: Cum să înlocuiești o frunză cu o oaie? Cum să-i pui Andreei Raicu o oaie între picioare? Frunza e ca turnată, e de la Adam și Eva!

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   brandul romaniei,   brand turistic,   frunza,   oaie,   petre daea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu