Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție. Voi ați văzut cum arată? (VIDEO)

Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție. Voi ați văzut cum arată? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Șerban Nicolae, social-democratul care a propus, prin amendamente la proiectul legii grațierii, grațierea celor condamnați pentru corupție.

Șerban Nicolae, omul ultimei săptămâni. 48 de ani. Fost muncitor la mecanică fină București. Aici l-a prins Revoluția. A terminat liceul undeva în 1986, s-a angajat la mecanică fină, acolo unde îl angajase tac-su, între 1975 și 1985, apoi a făcut armata. După armată, a lucrat în Secția de aparate de măsură și control, într-o echipă ce realiza prototipuri la mecanică fină. Revoluția l-a prins acolo. A ieșit în stradă și el pe 22 decembrie dimineața. S-a trezit că ajunge dirijor, adică un fel de milițian din ăla care îndruma cetățenii pe acolo. Când s-a întors la fabrică deja era un erou, pentru că făcuse pe dirijorul - cu un iz de chelner, aș adăuga eu. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Vă reamintesc, Șerban Nicolae avea să ajungă consilierul lui Ion Iliescu. Deci un consilier al lui Ion Iliescu vrea să ne modifice azi Codul penal, să le fie hoților mai bine în această țară. 

Vedeți care e morala istoriei până la urmă? Dar avem și noi partea noastră de vină: am avut 30 de ani la dispoziție s-o întindem. Sigur, unii au și făcut-o. Cei care n-au făcut-o nu mai au scuze. 

Deci a ajuns țara pe mâna unui muncitor de la mecanică fină, căruia pur și simplu i s-a acrit de atâta justiție. Ați văzut cum arată Șerban Nicolae, cam cum se exprimă. Ăsta e cel care intervine în Justiție. Deci magistrații azi se uită la un muncitor de la mecanică fină, ăsta le îndreaptă lor Codul penal, îl face mai european, mai în armonie cu timpurile. 

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Ce s-a gândit el să facă? Să-i scoată pe borfași din pușcărie!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu