Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție. Voi ați văzut cum arată? (VIDEO)

Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție. Voi ați văzut cum arată? (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Șerban Nicolae, social-democratul care a propus, prin amendamente la proiectul legii grațierii, grațierea celor condamnați pentru corupție.

Șerban Nicolae, omul ultimei săptămâni. 48 de ani. Fost muncitor la mecanică fină București. Aici l-a prins Revoluția. A terminat liceul undeva în 1986, s-a angajat la mecanică fină, acolo unde îl angajase tac-su, între 1975 și 1985, apoi a făcut armata. După armată, a lucrat în Secția de aparate de măsură și control, într-o echipă ce realiza prototipuri la mecanică fină. Revoluția l-a prins acolo. A ieșit în stradă și el pe 22 decembrie dimineața. S-a trezit că ajunge dirijor, adică un fel de milițian din ăla care îndruma cetățenii pe acolo. Când s-a întors la fabrică deja era un erou, pentru că făcuse pe dirijorul - cu un iz de chelner, aș adăuga eu. 

Citește și: Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Vă reamintesc, Șerban Nicolae avea să ajungă consilierul lui Ion Iliescu. Deci un consilier al lui Ion Iliescu vrea să ne modifice azi Codul penal, să le fie hoților mai bine în această țară. 

Vedeți care e morala istoriei până la urmă? Dar avem și noi partea noastră de vină: am avut 30 de ani la dispoziție s-o întindem. Sigur, unii au și făcut-o. Cei care n-au făcut-o nu mai au scuze. 

Deci a ajuns țara pe mâna unui muncitor de la mecanică fină, căruia pur și simplu i s-a acrit de atâta justiție. Ați văzut cum arată Șerban Nicolae, cam cum se exprimă. Ăsta e cel care intervine în Justiție. Deci magistrații azi se uită la un muncitor de la mecanică fină, ăsta le îndreaptă lor Codul penal, îl face mai european, mai în armonie cu timpurile. 

Citește și: Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)Radu Banciu: Cu excepția ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decât un prostănac (VIDEO) Radu Banciu: Asistăm la o cacofonie politică cum rar s-a mai văzut. Este lucru jenant, o penibilitate absolută

Ce s-a gândit el să facă? Să-i scoată pe borfași din pușcărie!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Șerban Nicolae: Un muncitor de la mecanică fină vrea să ne modifice azi Codul penal, pentru că i s-a acrit lui de atâta justiție

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade