Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe (VIDEO)

Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Serbările Naționale de la Țebea, închinate lui Avram Iancu.

”5.000 de oameni au participat la Serbările Naționale Țebea 2017, organizate ca omagiu adus lui Avram Iancu. Din atmosfera de săbătoare, bineînțeles nu a lipsit mâncarea gratuită, de asta s-au dus cei mai mulți acolo, dar nici discursurile populiste cu tentă naționalistă, refulările anti-maghiare, băile de mulțime, în prim-plan fiind Liviu Dragnea, care un pic a riscat ducându-se acolo, mai ales că nu avea cuvintele la el”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

”Era multă lume nemulțumită acolo. La un moment dat, o doamnă l-ar fi interpelat pe Liviu Dragnea întrebându-l: «De ce le dați atâtea facilități ungurilor? De ce nu este steag românesc în fiecare biserică din zona Praid, din Harghita, iar steagul unguresc este? De ce în Sovata sunt numai străzi cu nume maghiare? Vi se pare normal? Mie nu.»

Asta a apucat femeia respectivă să îi spună lui Liviu Dragnea care cădea din nori. El nu cunoștea ce e aia Praid, habar n-avea de steagurile astea ungurești, nu avea nicio legătură cu asta. 

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Dragnea a invitat-o însă pe femeie să mai mănânce ceva la cortul cu pomeni al PSD-ului, PSD-ul deplasându-se la Țebea exact cu artileria sa grea, dar cam ruginită, și anume mâncare și băutură. El s-a dus acolo cum s-ar duce într-un parc din sectorul 3 sau 4 al Capitalei, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe. A invitat-o așadar să vină la cort, acolo unde și alți necăjiți de ceea ce văd la televizor se duceau și își umpleau mațul pe banii PSD-ului”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu