Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe (VIDEO)

Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Serbările Naționale de la Țebea, închinate lui Avram Iancu.

”5.000 de oameni au participat la Serbările Naționale Țebea 2017, organizate ca omagiu adus lui Avram Iancu. Din atmosfera de săbătoare, bineînțeles nu a lipsit mâncarea gratuită, de asta s-au dus cei mai mulți acolo, dar nici discursurile populiste cu tentă naționalistă, refulările anti-maghiare, băile de mulțime, în prim-plan fiind Liviu Dragnea, care un pic a riscat ducându-se acolo, mai ales că nu avea cuvintele la el”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu, despre serbările de la Țebea: PSD-ul a mers cu artileria sa grea, mâncare și băutură, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe

Citește și: "Se strânge lațul în jurul lui Dragnea". Radu Banciu: Chiar atât de proști ne crede? (VIDEO)Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

”Era multă lume nemulțumită acolo. La un moment dat, o doamnă l-ar fi interpelat pe Liviu Dragnea întrebându-l: «De ce le dați atâtea facilități ungurilor? De ce nu este steag românesc în fiecare biserică din zona Praid, din Harghita, iar steagul unguresc este? De ce în Sovata sunt numai străzi cu nume maghiare? Vi se pare normal? Mie nu.»

Asta a apucat femeia respectivă să îi spună lui Liviu Dragnea care cădea din nori. El nu cunoștea ce e aia Praid, habar n-avea de steagurile astea ungurești, nu avea nicio legătură cu asta. 

Citește și: Radu Banciu, după ce a fost reclamat la CNCD: "Pe Rareș Bogdan de la Realitatea îl chemați sau nu aveți voie?" (VIDEO)Radu Banciu, despre manualul de franceză de clasa a 8-a: "Cât de dobitoc trebuie să fii să pui trenul Thalys pe prima pagina?" (VIDEO)Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO)

Dragnea a invitat-o însă pe femeie să mai mănânce ceva la cortul cu pomeni al PSD-ului, PSD-ul deplasându-se la Țebea exact cu artileria sa grea, dar cam ruginită, și anume mâncare și băutură. El s-a dus acolo cum s-ar duce într-un parc din sectorul 3 sau 4 al Capitalei, imaginându-și că dacă oamenilor le dai asta, vei reuși să mergi mai departe. A invitat-o așadar să vină la cort, acolo unde și alți necăjiți de ceea ce văd la televizor se duceau și își umpleau mațul pe banii PSD-ului”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade