Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: Nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere (VIDEO)

Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: Nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre tensiunile dintre români și maghiari, în contextul în care în județul Covasna s-a dezgropat „securea războiului” între șeful Consiliul Județean Covasna, Tamas Sandor, și cel al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Mircea Diacon.

Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: De asta nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere

Citește și: "Se strânge lațul în jurul lui Dragnea". Radu Banciu: Chiar atât de proști ne crede? (VIDEO)Radu Banciu, cu ocazia aniversării lui Crin Antonescu: "L-a uitat toată societatea, noi nu! La mulți ani, nea Căcă!" (VIDEO)Radu Banciu, despre rămânerea în funcție a ministrului Educației: "Cum să găsească un prost mai mare decât Liviu Pop?" (VIDEO)

Etnicul maghiar acuză tratament discriminatoriu din partea șefului OPC Covasna, cu ajutorul statului român. Diacon a zis că ar “tăia cu drujba piciorul la fiecare ungur”, spune Tamas Sandor.

”Domnul Tamas, cu tot respectul, nu despre asta era vorba. E exact invers: ungurii spun că le-ar tăia românilor picioarele cu drujba. (...) Românii pot să facă ce vor în țara lor. Sigur că nu pot să le taie ungurilor un picior cu drijba, dar dacă spun asta într-un ținut care e al lor și în care limba română este batjocorită, au dreptul să spună”, a comentat Banciu. 

”Nu există nicio minoritate națională care să aibă mai multe drepturi decât cea maghiară în România, pe teritoriul Europei. 

Citește și: Radu Banciu, după ce a fost reclamat la CNCD: "Pe Rareș Bogdan de la Realitatea îl chemați sau nu aveți voie?" (VIDEO)Radu Banciu, despre manualul de franceză de clasa a 8-a: "Cât de dobitoc trebuie să fii să pui trenul Thalys pe prima pagina?" (VIDEO)Radu Banciu: Ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Niște analfabeți, nenorociți, ultimii oameni! / Pe Dragnea îl interesează Legea pensiilor, că dacă mai pot fi prostiți unii, aceia sunt pensionarii (VIDEO)

De asta nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, să facă ceva pentru poporul ăsta, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere. De asta nu au curajul să vină. Toți au avut câteva cuvinte, unii mai puțin implicați decât alții, dar nu există niciunul care să se ducă acolo să rezolve problema. (...) Nimeni n-a avut niciodată responsabilitatea reală față de poporul român. Aici nu vorbim numai de Transilvania. Oamenii sunt indignați și în Muntenia sau în Moldova când aud că ungurii îi bat pe ăia cu bâta și le taie picioarele cu drujba”, a mai spus Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade