Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: Nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere (VIDEO)

Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: Nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre tensiunile dintre români și maghiari, în contextul în care în județul Covasna s-a dezgropat „securea războiului” între șeful Consiliul Județean Covasna, Tamas Sandor, și cel al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Mircea Diacon.

Radu Banciu, despre tensiunile dintre români și maghiari: De asta nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Etnicul maghiar acuză tratament discriminatoriu din partea șefului OPC Covasna, cu ajutorul statului român. Diacon a zis că ar “tăia cu drujba piciorul la fiecare ungur”, spune Tamas Sandor.

”Domnul Tamas, cu tot respectul, nu despre asta era vorba. E exact invers: ungurii spun că le-ar tăia românilor picioarele cu drujba. (...) Românii pot să facă ce vor în țara lor. Sigur că nu pot să le taie ungurilor un picior cu drijba, dar dacă spun asta într-un ținut care e al lor și în care limba română este batjocorită, au dreptul să spună”, a comentat Banciu. 

”Nu există nicio minoritate națională care să aibă mai multe drepturi decât cea maghiară în România, pe teritoriul Europei. 

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

De asta nu am respectat nicio generație de politicieni pentru că în loc să se ocupe de interesele statului, să facă ceva pentru poporul ăsta, ei făceau alianțe ca să le fie bine la putere. De asta nu au curajul să vină. Toți au avut câteva cuvinte, unii mai puțin implicați decât alții, dar nu există niciunul care să se ducă acolo să rezolve problema. (...) Nimeni n-a avut niciodată responsabilitatea reală față de poporul român. Aici nu vorbim numai de Transilvania. Oamenii sunt indignați și în Muntenia sau în Moldova când aud că ungurii îi bat pe ăia cu bâta și le taie picioarele cu drujba”, a mai spus Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu