Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor (VIDEO)

Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre aniversarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Radu Banciu, despre ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cântat despre oaie. Oaia a fost în centrul baladelor

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Emily Ratajkowski face reclamă topless. VEZI VIDEOFetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

”Ziua de naștere în doi timpi a ministrului Agriculturii, celebrul Petre Daea, joi în incinta ministerului și vineri la restaurantul Cercului Militar. Acest nesimțit s-a dat în stambă în stilul caracteristic. 

Invitați au fost directorii din cadrul ministerului Agriculturii, laolaltă cu rudele acestora, deci foarte mulți bezmetici în acest haos brownian. 50 de invitați pe sprânceană, după ce paranghelia adunase cu o zi înainte vreo 200, la ministerul Agriculturii”, a comentat Banciu. 

Totul a ieșit la iveală după ce jurista Tereza Feraru, care a rezervat o masă la restaurnatul Cercului Militar exact în ziua cu pricina, a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat la petrecere. 

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

”«Din cauza nesimțirii ministruluI Petre Daea, aniversarea mea s-a dovedit un fiasco total», spune jurista. (...) Demnitarul ocupase sectorul din fundul sălii și își ridicase în picioare zecile de invitați. Făcuseră un cerc imes în jurul unui rapsod popular care cânta balade și doine de jale. De asemenea, se cânta despre oaie. Oaia a fost în centrul acestor balade. 

După nenumărate solicitări, continuă dânsa, am înțeles că un ospătar i-a expus rugamintea noastră. Nu-i ceream decât o chestiune de bun simț, să renunțe din când în când la programul artistic despre oaie astfel încât să putem și noi, ceilalți sarbătoriți, să comunicăm cu propriii invitați. Ospătarul ne-a transmis sec: «cui nu-i place muzica mea, poate să plece».  Ăștia sunt oamenii noștri. Niște tirani cu legitimație expriată în sensul în care nu au orizonturi, nu au imaginație”, a mai spus Radu Banciu

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade