Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: DNA și-a demonstrat în momentul de față ineficiența, dar asta nu înseamnă că borfașii națiunii, mai numeroși decât incompetenții de la DNA, dintr-o dată sunt văzuți cu alți ochi (VIDEO)

Radu Banciu: DNA și-a demonstrat în momentul de față ineficiența, dar asta nu înseamnă că borfașii națiunii, mai numeroși decât incompetenții de la DNA, dintr-o dată sunt văzuți cu alți ochi (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre decizia magistraților Curții Constituționale care au stabilit că există un conflict juridic de natură constituţională între Ministerul Public şi Guvern pe tema anchetei privind OUG 13.

”Această știre aruncă o umbră asupra marilor instituții ale statului, oricum compromise în ultima perioadă. Iese prost Laura Codruța Kovesi, evident, dar ieșise prost deja cu plagiatul și cu gestionarea cazului Ghiță. Acestă samavolnicie, pe scurt, cum că DNA a încălcat niște reguli, nu s-a putat abține să stea în perimetrul care îi era destinat și și-a băgat ghearele într-o altă ciorbă în care se pare că nu îi fierbea oala, aceste lucruri sunt sancționate de Curtea Constituțională a României și ele dau apă la moară, în general, oamenilor care au comis fărădelegi.

Citește și: Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)

Au început să spună, l-ați văzut pe Tăriceanu virulent... Da, au dreptate în această situație și lucrurile sunt de amendat, dar asta nu înseamnă că ei sunt dintr-o dată câștigători, nu înseamnă că acțiunile împotriva lor n-aveau justificare, chiar dacă ele erau prost întocmite. Evident că DNA a făcut o mulțime de dosare de mântuială, a acuzat, a atacat în multe situații fără fundament sau i-a prins pe mari infractori ai României cu chichițe. Asta nu înseamnă că ei sunt mai breji, nu înseamnă că ei sunt cinstiți, (...) nu înseamnă că cei care au fost condamnați sau sunt în procese de ani de zile dintr-o dată sunt basma curată. Asta e o chestiune pe care nu o discută nimeni sau o discută cei care sunt partizani DNA-ului. 

DNA-ul este o instituție românească, care și-a demonstrat în momentul de față ineficiența, dar asta nu înseamnă că borfașii națiunii, care sunt mai numeroși decât incompetenții de la DNA, dintr-o dată sunt văzuți cu alți ochi”, a spus Radu Banciu. 

Radu Banciu: DNA și-a demonstrat în momentul de față ineficiența, dar asta nu înseamnă că borfașii națiunii, mai numeroși decât incompetenții de la DNA, dintr-o dată sunt văzuți cu alți ochi

Citește și: Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   DNA,   Laura Codruţa Kovesi
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu