Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea l-a amenințat pe Iohannis exact ca un mafiot. Cum să ai tupeul ăsta? PSD-iștii rămân ranchiunoși până în mormânt (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea l-a amenințat pe Iohannis exact ca un mafiot. Cum să ai tupeul ăsta? PSD-iștii rămân ranchiunoși până în mormânt (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reacția președintelui Klaus Iohannis, după ce Liviu Dragnea l-a avertizat că ”pacea s-a terminat”.

Iohannis este la fel de prost pregătit, la fel de dezinteresat de ce se întâmplă. Ăla, Dragnea, a venit și i-a spus ”o să-ți stea capul acolo unde-ți stau picioarele, nenorocitule, dacă nu mă asculți”, adică exact, exact declarația unui mafiot. El crede că se pot înțelege, dar ar trebui să aprecieze pacea pe care PSD vrea s-o facă. Cum să ai tupeul ăsta? Nu ești nici premier, nu ești nici vreun ministru, ești doar șeful unui partid și-l ameninți pe șeful statului că ”dacă ăla nu acceptă pacea, ne supărăm”. Iohannis nu a dat nicio replică, considerând că funcția îl protejează oricum și că din înaltul turnului său de fildeș nu trebuie să-i răspundă lui Dragnea.

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Cum pot afla româncele printr-un simplu SMS când trebuie să facă sex protejatUn avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN ”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Ăștia din PSD sunt răzbunători. Nu-l vedeți pe Năstase, pe Iliescu, pe toți PSD-iști? N-au știut să facă nimic pentru țară, pentru ei au mai făcut ceva. Cred că și acolo puteau să fure mai mult. Ranchiunoși rămân până în mormânt. 

Iohannis să pună mâna pe carte, că de aici s-ar putea să i se tragă. Dacă Dragnea te avertizează public, e periculos”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Dragnea l-a amenințat pe Iohannis exact ca un mafiot

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Iohannis,   Dragnea,   PSD,   mafiot,   răzbunători
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade