Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu care a susținut că are un copil cu omul de afaceri Cristian Borcea.

"Geanina Terceanu, Dumnezeule ce veste, ne face părtați la ceva ce presa de mâine sau de poimâine probabil nu ne spune și anume că este mama celui de-al 8-lea copil al lui Cristi Borcea. Cristi Borcea are 7 copii + unul, acesta nu a fost identificat decât de extratereștri, dar el există la țară la familia Geaninei Terceanu, această magistrată intrată în istorie pentru faptul că a avut o relație sentimentală cu cel pe care trebuia să îl trimită la pușcărie. Acesta a sedus-o și a mituit-o.

Citește și: Radu Banciu, despre noii miniștrii: Ce treaba are Dunca cu Sportul și ce îl recomandă pe Romașcanu la Cultură? (VIDEO)Radu Banciu, despre posibilitatea revenirii Ecaterinei Andronescu în guvern: "S-a dus de râpă învățământul românesc încă 10 ani" (VIDEO)Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reușeste să se califice pentru funcție în niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

Acum, sigur, ca magistrat și pentru seducere trebuie să iei pușcărie. Nu te poți lăsa călcat în picioare de un mârlan cum este Cristi Borcea. Acesta a umplut-o cu bani și cu tot felul de cadouri, dar iată, aflăm acum are și un copil cu ea, deci au avut timp la dispoziție. Vă dați seama, judecătoare stătea la cafele și la taclale cu frații Becali și cu Cristi Borcea. Borcea a fost mai iute decât frații Becali, aceștia nu prea sunt dotați cu instinctul ăsta de a face un copil la orice terasă, Borcea da. (...)

Geanina Terceanu trebuie să dea înapoi și apartamentul înapoi, și l-a cumpărat și l-a mobilat tot din banii lui Borcea și fraților Becali. Vedeți ce înseamnă bărbați generoși?! Îi faci un copil, o scoți la cafea, o plimbi cine știe pe unde și îi iei și o casă și i-o mobilezi. Cum să nu fie femeile înnebunite după omul ăsta? Mi se pare firesc. Sigur, în contrapartidă îi faci și tu un copil. Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!"

Citește și: Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   geanina terceanu,   cristian borcea,   Lumea lui Banciu,   copil,   Tariceanu,   magistrat
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade