Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu care a susținut că are un copil cu omul de afaceri Cristian Borcea.

"Geanina Terceanu, Dumnezeule ce veste, ne face părtați la ceva ce presa de mâine sau de poimâine probabil nu ne spune și anume că este mama celui de-al 8-lea copil al lui Cristi Borcea. Cristi Borcea are 7 copii + unul, acesta nu a fost identificat decât de extratereștri, dar el există la țară la familia Geaninei Terceanu, această magistrată intrată în istorie pentru faptul că a avut o relație sentimentală cu cel pe care trebuia să îl trimită la pușcărie. Acesta a sedus-o și a mituit-o.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Acum, sigur, ca magistrat și pentru seducere trebuie să iei pușcărie. Nu te poți lăsa călcat în picioare de un mârlan cum este Cristi Borcea. Acesta a umplut-o cu bani și cu tot felul de cadouri, dar iată, aflăm acum are și un copil cu ea, deci au avut timp la dispoziție. Vă dați seama, judecătoare stătea la cafele și la taclale cu frații Becali și cu Cristi Borcea. Borcea a fost mai iute decât frații Becali, aceștia nu prea sunt dotați cu instinctul ăsta de a face un copil la orice terasă, Borcea da. (...)

Geanina Terceanu trebuie să dea înapoi și apartamentul înapoi, și l-a cumpărat și l-a mobilat tot din banii lui Borcea și fraților Becali. Vedeți ce înseamnă bărbați generoși?! Îi faci un copil, o scoți la cafea, o plimbi cine știe pe unde și îi iei și o casă și i-o mobilezi. Cum să nu fie femeile înnebunite după omul ăsta? Mi se pare firesc. Sigur, în contrapartidă îi faci și tu un copil. Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!"

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   geanina terceanu,   cristian borcea,   Lumea lui Banciu,   copil,   Tariceanu,   magistrat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu