Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu care a susținut că are un copil cu omul de afaceri Cristian Borcea.

"Geanina Terceanu, Dumnezeule ce veste, ne face părtați la ceva ce presa de mâine sau de poimâine probabil nu ne spune și anume că este mama celui de-al 8-lea copil al lui Cristi Borcea. Cristi Borcea are 7 copii + unul, acesta nu a fost identificat decât de extratereștri, dar el există la țară la familia Geaninei Terceanu, această magistrată intrată în istorie pentru faptul că a avut o relație sentimentală cu cel pe care trebuia să îl trimită la pușcărie. Acesta a sedus-o și a mituit-o.

Citește și: Radu Banciu: Gigi Becali e lupul care și-a schimbat părul, dar năravul ba! (VIDEO)Radu Banciu: Nouă ni s-a ridicat lumea-n cap, dar când teroriștii o să atace și Camp Nou și Sagrada Familia, o să ni se dea dreptate! Pe undeva începe să se revolte cetățeanul... (VIDEO)Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)

Acum, sigur, ca magistrat și pentru seducere trebuie să iei pușcărie. Nu te poți lăsa călcat în picioare de un mârlan cum este Cristi Borcea. Acesta a umplut-o cu bani și cu tot felul de cadouri, dar iată, aflăm acum are și un copil cu ea, deci au avut timp la dispoziție. Vă dați seama, judecătoare stătea la cafele și la taclale cu frații Becali și cu Cristi Borcea. Borcea a fost mai iute decât frații Becali, aceștia nu prea sunt dotați cu instinctul ăsta de a face un copil la orice terasă, Borcea da. (...)

Geanina Terceanu trebuie să dea înapoi și apartamentul înapoi, și l-a cumpărat și l-a mobilat tot din banii lui Borcea și fraților Becali. Vedeți ce înseamnă bărbați generoși?! Îi faci un copil, o scoți la cafea, o plimbi cine știe pe unde și îi iei și o casă și i-o mobilezi. Cum să nu fie femeile înnebunite după omul ăsta? Mi se pare firesc. Sigur, în contrapartidă îi faci și tu un copil. Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, după anunțul fostului magistrat Geanina Terceanu: "Borcea este cu copiii cum este Tăriceanu cu nevestele. Ăsta face copil absolut oricui!"

Citește și: Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)Radu Banciu, despre declarațiile lui Dmitri Rogozin: România a fost mereu o marionetă a cuiva (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   geanina terceanu,   cristian borcea,   Lumea lui Banciu,   copil,   Tariceanu,   magistrat
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade