Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după atentatele de duminică din Egipt: "Te duc ăia acolo în deșert, mergi ca boul să vezi niște piramide și deobicei nu le vezi din cauza condițiilor meteo" (VIDEO)

Radu Banciu, după atentatele de duminică din Egipt: "Te duc ăia acolo în deșert, mergi ca boul să vezi niște piramide și deobicei nu le vezi din cauza condițiilor meteo" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele teroriste din Egipt din Duminica Florilor.

"Duminica Florilor- o duminică plină de sânge și de morți în toate colțurile planetei. O să vorbim în început despre un adevărat pogrom, putem să îi spunem, un atentat sângeros în Egipt cu 45 de morți, dar probabil că numărul morților va crește întrucât sunt peste 100 de răniți, în 2 biserici copte din Egipt

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)

Nu mai este Egiptul lui Hosni Mubarak, dar este un Egipt victimă a acestor atentate. Statul Islamic s-a grăbit să revendice cele două explozii. Una produsă la 100 de kilometri de Cairo, în biserica din Tanta, și apoi la Alexandria. În prima a murit 29 de oameni, în cea de a doua 16. Ele au avut loc la un interval de câteva ore. De asemenea, răniții se numără cu zecile. E vorba de 71 de persoane rănite la Tanta și 35 la Alexandria. 4 polițiști au fost omorâți. Deocamdată nu avem informații dacă se află și români printre cei omorâți, chiar și printre polițiști că este foarte obișnuit astăzi să găsim polițiști români oriunde în lume și în general români peste tot. O să vedeți că toți morții de astăzi au legătură cu noi. Peste tot se moare și în general românul este la datorie cam oriunde.

Deci un atentat sângeros astăzi în Egipt care rămăsese un pic în urmă în ultima vreme din punctul ăsta de vedere. Erau chiar unii prostănaci care considerau că redevenise o destinație turistică. Egiptul nu a fost niciodată o destinație turistică. Turistic era Egiptul pe vremea faraonilor. Alea sunt vremuri pe care noi nu le-am apucat. De atunci nu a fost niciodată. Cairo este un oraș imposibil de respirat cu zece milioane de locuitori care arată înfiorător. Nu ai ce să vezi acolo. Iar piramidele și glumele astea sunt toate încă o dată numai pentru prostănaci. Te duc ăia acolo în deșert, mergi ca boul să vezi niște piramide și deobicei nu le vezi din cauza condițiilor meteo. Este o destinație făcută așa pe genunchi", a comentar Radu Banciu.

Radu Banciu, după atentatele de duminică din Egipt: "Te duc ăia acolo în deșert, mergi ca boul să vezi niște piramide și deobicei nu le vezi din cauza condițiilor meteo"

Citește și: Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul ACESTA şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Egipt,   atentate teroriste,   destinatie turistica,   piramide
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu