Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a avut un atac dur la adresa lui Raed Arafat, în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu. Acesta i-a reproșat șefului Departamentului pentru Situații de Urgență că a îndrăznit să țipe la o persoană rănită în Colectiv, dar uită că sistemul pe care îl conduce a acționat defectuos în noaptea tragediei.

"Raed Arafat este și el un personaj de bâlci, deja de atâția ani. Un om care s-a dezumanizat complet, care nu mai are nicio probitate profesională. A ajuns practic așa un fel de Biserică Ortodoxă. Îl însoțește un ridicol absolut pe acest om. 

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Cea mai sexy jucătoare de tenis e ROMÂNCĂ! Cum arată, aproape goală Anda Adam, goală în pat. Cum le-a spus artista fanilor noapte bună! ”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Omul s-a mai dat în stambă acum, având o reacție de pușcărie sau eventual îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber, urlând la una din cele care se recuperează sau nu se va recupera niciodată, una din rănite în Colectiv, Gabriela Ionița. 

>, i-a transmis ăsteia, după ce sistemul pe care el îl patronează s-a făcut de râs atunci, reamintându-vă că mai bine din jumătate din cei care au murit, 65 de decese, mai bine au murit din cauza bacteriilor din spital și a modului defectuos autoritățile statului au acționat după aceasta dramă pe care nu au luat-o în serios"ți>, a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber"

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Arafat,   Colectiv,   pușcărie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade