Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a avut un atac dur la adresa lui Raed Arafat, în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu. Acesta i-a reproșat șefului Departamentului pentru Situații de Urgență că a îndrăznit să țipe la o persoană rănită în Colectiv, dar uită că sistemul pe care îl conduce a acționat defectuos în noaptea tragediei.

"Raed Arafat este și el un personaj de bâlci, deja de atâția ani. Un om care s-a dezumanizat complet, care nu mai are nicio probitate profesională. A ajuns practic așa un fel de Biserică Ortodoxă. Îl însoțește un ridicol absolut pe acest om. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Omul s-a mai dat în stambă acum, având o reacție de pușcărie sau eventual îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber, urlând la una din cele care se recuperează sau nu se va recupera niciodată, una din rănite în Colectiv, Gabriela Ionița. 

>, i-a transmis ăsteia, după ce sistemul pe care el îl patronează s-a făcut de râs atunci, reamintându-vă că mai bine din jumătate din cei care au murit, 65 de decese, mai bine au murit din cauza bacteriilor din spital și a modului defectuos autoritățile statului au acționat după aceasta dramă pe care nu au luat-o în serios"ți>, a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, după ce Arafat a țipat la o persoană rănită în Colectiv: "O reacție de pușcărie sau, eventual, îl controlează ăia, nu îl găsesc întreg la minte și atunci îl lasă liber"

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Arafat,   Colectiv,   pușcărie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu