Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" decizia senatorului PSD de a renunța la amendamentele controversate pe care le depusese la legea grațierii, decizia luată după o discuție cu președintele partidului Liviu Dragnea.

"Haideți să vedem cum stau lucrurile în PSD care este favoritul serii, astăzi, pentru noi. Liviu Dragnea a anunțat că a vorbit, la colț, la colț de stradă cu senatorul Șerban Nicolae și cică fostul fotbalist de la Mecanică Fină București și-ar retrage amendamentele la legea grațierii, inclusiv cel despre grațierea corupților, practic de pe o zi pe alta. (...)

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)S-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Foarte bizară modalitatea de acțiune a PSD: iese câteve unu, e adevărat nu un nume greu al partidului, și propune câte o chestiune la care tot partidul visează de generații și până la urmă în fața oprobriului străzii și în general al lumii occidentale, a posibilelor eventuale consencințe și interne și externe, renunță. 

Acum se aude prin PSD că oameni de tipul Șerban Nicolae ar avea cu Dragnea ceva. Pe Dragnea le-ar cășuna lor și nu neapărat pe noi sau pe restul corupților. Cică ar vrea să îl pună pur și simplu în fața lumii în offside, în chiloți, pe Liviu Dragnea, ca apoi acesta să răspundă fiind considerat vinovat de toate relele care se întâmplă în partid. Deci nu l-ar mai asculta foarte multă lume pe Liviu Dragnea dacă ar fi să ne luăm după aceste bârfe, Șerban Nicolae fiind unul dintre detractorii lui, el provine din aripa Iliescu. (...)

Uluitor!!! El își dă și un pic arama pe față. Nu are ambiție, nu are interes, practic nu are pregătire, nu are calificare, nu are competențe, nu are nimic. El se afla în treabă cu această intervenție, cu acest amendament. El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină, nici aia nu ar fi fost oricum înțeleasă în PSD", a comentat Radu Banciu

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină"

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   serban nicolae,   Liviu Dragnea,   PSD,   amendamente,   legea gratierii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu