Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină" (VIDEO)

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" decizia senatorului PSD de a renunța la amendamentele controversate pe care le depusese la legea grațierii, decizia luată după o discuție cu președintele partidului Liviu Dragnea.

"Haideți să vedem cum stau lucrurile în PSD care este favoritul serii, astăzi, pentru noi. Liviu Dragnea a anunțat că a vorbit, la colț, la colț de stradă cu senatorul Șerban Nicolae și cică fostul fotbalist de la Mecanică Fină București și-ar retrage amendamentele la legea grațierii, inclusiv cel despre grațierea corupților, practic de pe o zi pe alta. (...)

Citește și: Radu Banciu: Nouă ni s-a ridicat lumea-n cap, dar când teroriștii o să atace și Camp Nou și Sagrada Familia, o să ni se dea dreptate! Pe undeva începe să se revolte cetățeanul... (VIDEO)Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)

Foarte bizară modalitatea de acțiune a PSD: iese câteve unu, e adevărat nu un nume greu al partidului, și propune câte o chestiune la care tot partidul visează de generații și până la urmă în fața oprobriului străzii și în general al lumii occidentale, a posibilelor eventuale consencințe și interne și externe, renunță. 

Acum se aude prin PSD că oameni de tipul Șerban Nicolae ar avea cu Dragnea ceva. Pe Dragnea le-ar cășuna lor și nu neapărat pe noi sau pe restul corupților. Cică ar vrea să îl pună pur și simplu în fața lumii în offside, în chiloți, pe Liviu Dragnea, ca apoi acesta să răspundă fiind considerat vinovat de toate relele care se întâmplă în partid. Deci nu l-ar mai asculta foarte multă lume pe Liviu Dragnea dacă ar fi să ne luăm după aceste bârfe, Șerban Nicolae fiind unul dintre detractorii lui, el provine din aripa Iliescu. (...)

Uluitor!!! El își dă și un pic arama pe față. Nu are ambiție, nu are interes, practic nu are pregătire, nu are calificare, nu are competențe, nu are nimic. El se afla în treabă cu această intervenție, cu acest amendament. El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină, nici aia nu ar fi fost oricum înțeleasă în PSD", a comentat Radu Banciu

Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a renunțat la amendamentele la legea grațierii: " El voia totuși să iasă niște corupți că oricum PSD la altceva nu e bun. Cu o idee inteligentă nu putea să vină"

Citește și: Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)Radu Banciu, despre declarațiile lui Dmitri Rogozin: România a fost mereu o marionetă a cuiva (VIDEO)Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodată un român nu se va gândi la calitate. La noi nu se cumpără produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   serban nicolae,   Liviu Dragnea,   PSD,   amendamente,   legea gratierii
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade