Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: După declarațiile lui Mihai Chirica, Codrin Ștefănescu se simte dator să-și apere șeful. Dacă toți românii ar avea un astfel de câine, am trăi mult mai bine (VIDEO)

Radu Banciu: După declarațiile lui Mihai Chirica, Codrin Ștefănescu se simte dator să-și apere șeful. Dacă toți românii ar avea un astfel de câine, am trăi mult mai bine (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre declarațiile primarului social-democrat din Iași despre conducerea PSD și despre replica primită de acesta din partea secretarului general al partidului, Liviu Dragnea

”Faimosul disident Mihai Chirica insistă pentru schimbarea lui Liviu Dragnea

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

«Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă», a afirmat Mihai Chirica.

Și acum ajungem la uluitoarea disertație a lui Codrin Ștefănescu, acesta simțindu-se dator să-și apere șeful. Eh, dacă toți românii ar avea un astfel de câine, un astfel de buldog la discreție, am trăi mult mai bine sau, în orice caz, am trăi într-o euforie în care n-am mai deosebi minciuna de clipitul genelor dimineața devreme. Am trăi așa, suspendați, deasupra oricărei idei”, a comentat Banciu. 

Radu Banciu: După declarațiile lui Mihai Chirica, Codrin Ștefănescu se simte dator să-și apere șeful. Dacă toți românii ar avea un astfel de câine, am trăi mult mai bine

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

”Domnul Chirica este următoarele lucruri: este vicepreşedinte PSD la nivel naţional pentru că Liviu Dragnea l-a propus (şi partidul l-a votat, pentru că l-a propus Liviu Dragnea, să-i dea această şansă; a ajuns preşedintele interimar al PSD Iaşi pentru că domnul Dragnea l-a propus preşedinte interimar la Iaşi; a ajuns primar la Iaşi pentru că domnul Dragnea l-a propus pe listă la Iaşi (dacă domnul Chirica ar fi câştigat independent, nu lua nici 2% fără sigla partidului) şi acum domnul Chirica este cel care îl critică pe Dragnea. Prin urmare, ca să-l critici pe Dragnea într-un moment greu (...) sunt două tipuri: ori nu mai ai capul la tine, şi gândurile şi creierul nu-ţi mai aparţin, ori îţi dă comandă altcineva din exterior. (...) Prin urmare, poziţia mea rămâne aceeaşi: că domnul Mihai Chirica trebuie exclus foarte-foarte-foarte-foarte repede din partid”, a fost reacția lui Codrin Ștefănescu. 

”Atenție, domnul Codrin Ștefănescu, (...) exact asta spune domnul Chirica despre dumneavoastră - conduceți partidul cu o mână de fier, exact și asta reiese de aici. Deci aici ați dat-o în bară, domnul Codrin. (...) Dacă Liviu Dragnea l-a numit în toate funcțiile înalte pe domnul Chirica înseamnă că acesta era sclavul lui? Deci așa e în PSD? Păi atunci, iartați-mă domnul Ștefănescu, eu nu cred că domnul Iordache are vreo vină, eu nu cred că domnul Grindeanu există, eu cred că domnul Dragnea este prim-ministru, că domnul Dragnea a fost ministrul Justiției până de curând. Eu cred că domnul Dragnea este prim-ministrul României și încearcă să rămână”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   mihai chirica,   Lumea lui Banciu,   Codrin Stefanescu,   Liviu Dragnea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu