Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial. S-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie... (VIDEO)

Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial. S-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie... (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre înfrângerea suferită de Simona Halep în fața Johannei Konta.

”Ne era și greu la etatea noastră și la numărul de evenimente care s-au succedat să debutăm prin a spune că Simona Halep a devenit numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Era un pic cam mult, totuși. S-a terminat prost pentru unii la Wimbledon. Poate că, totuși, mă gândesc că s-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie, nu la cei care sunt fariseii zilelor de ieri și de alaltăieri și care au venit să-și verse excrementele și peste ziua de azi. O fi fost vreun semn...

Când vă gândiți cu ură, cu ciudă la noi, lăsați-o mai ușor, că noi ne facem treaba. Dacă fiecare român și-ar face treaba în modul ăsta, nu am mai fi aici unde suntem.

Răii, nevrednicii, nenorociții sunt, totuși, în altă parte, nu-i căutați aici. Chiar și atunci când nu vă merge bine și vreți să dați vina pe cineva, dați pe alții: pe corupți, pe trădători, pe parșivi, pe cei care au relații, pe pupincuriști. Nu pe noi, că noi ne facem meseria corect.

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Din când în când, și Cel de Sus e alături de noi, că doar n-o să fie alături de ăia care stăteau azi cu pumnuții strânși și se gândeau ce mari sunt ei, înjurându-mă pe mine. Azi, fiind o zi aniversară pentru noi (”Lumea lui Banciu” împlinește șase ani!), s-a terminat așa cum s-a terminat”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Simona Halep,   Wimbledon,   numărul 1 mondial
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu