Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial. S-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie... (VIDEO)

Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial. S-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie... (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu despre înfrângerea suferită de Simona Halep în fața Johannei Konta.

”Ne era și greu la etatea noastră și la numărul de evenimente care s-au succedat să debutăm prin a spune că Simona Halep a devenit numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Cum pot afla româncele printr-un simplu SMS când trebuie să facă sex protejatUn avion de vânătoare românesc a deschis focul asupra unui OZN ”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Era un pic cam mult, totuși. S-a terminat prost pentru unii la Wimbledon. Poate că, totuși, mă gândesc că s-o fi gândit și Cel de Sus la cine trebuie, nu la cei care sunt fariseii zilelor de ieri și de alaltăieri și care au venit să-și verse excrementele și peste ziua de azi. O fi fost vreun semn...

Când vă gândiți cu ură, cu ciudă la noi, lăsați-o mai ușor, că noi ne facem treaba. Dacă fiecare român și-ar face treaba în modul ăsta, nu am mai fi aici unde suntem.

Răii, nevrednicii, nenorociții sunt, totuși, în altă parte, nu-i căutați aici. Chiar și atunci când nu vă merge bine și vreți să dați vina pe cineva, dați pe alții: pe corupți, pe trădători, pe parșivi, pe cei care au relații, pe pupincuriști. Nu pe noi, că noi ne facem meseria corect.

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Din când în când, și Cel de Sus e alături de noi, că doar n-o să fie alături de ăia care stăteau azi cu pumnuții strânși și se gândeau ce mari sunt ei, înjurându-mă pe mine. Azi, fiind o zi aniversară pentru noi (”Lumea lui Banciu” împlinește șase ani!), s-a terminat așa cum s-a terminat”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Era un pic cam mult, totuși, să spunem azi că Halep a ajuns numărul 1 mondial

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Simona Halep,   Wimbledon,   numărul 1 mondial
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade