Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea a declarat că PSD a câștigat alegerile, dar nu este lăsat să guverneze, vinovate fiind niște instituții care au ieșit din matca lor. 

”Liviu Dragnea a declarat că PSD a câștigat alegerie, dar nu și puterea. Trebuie să recunoașteți că toate declarațiile astea sunt în spiritul sărbătorilor, o fi băut omul mai mult, ceea ce nu e interzis. Dragnea a arătat cu degetul spre anumite instituții care au ieșit din matca lor instituțională, fără să vorbească de statul paralel, de exemplu, și gestionează puterea nevăzută”, a comentat Banciu.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

”Vorbim despre Liviu Dragnea pentru că este ultimul său Revelion. 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre Liviu Dragnea cum mai vorbim despre Gabi Oprea, sau despre Alina Gorghiu, sau despre Raluca Turcan, deci va fi amintire până atunci. Cine știe însă cine va fi, poate Mișu Tudose”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu