Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Eurovision e un concurs pentru fraieri, pentru prostănaci (VIDEO)

Radu Banciu: Eurovision e un concurs pentru fraieri, pentru prostănaci (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ediția din acest an a concursului Eurovision.

Eurovisionul iar s-a terminat în coadă de pește pentru toată lumea, mai puțin pentru delegația portugheză. (...)

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Portugalia a reușit să câștige Eurovisionul împotriva așteptărilor, dar asta nu înseamnă că n-a fost meritat. Muzica portugheză, totuși, merită omagiată în ansamblul ei. (...)

Sigur că se pot spune multe împotriva Eurovisionului și noi le-am spus. Am atacat această emisiune concurs din primul moment practic de când am dat de ea. Ca despre o ticăloșie am vorbit. Evident că e un concurs pentru fraieri, pentru prostănaci, dar, până la urmă, așa cum e, trebuie să-l luăm în calcul. Adică măcar să venim cu rezultatele tehnice, fie că ne convin, fie că nu. (...)

România nu era reprezentată bine în acest an de acești doi necunoscuți, Ilinca și Alex Florea. (...)

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Bulgaria, totuși, bă, pe locul doi? Asta e greu de digerat pentru noi. Uite că mai era un domeniu unde noi încă puteam să scoatem capul în fața bulgarilor. Ne-au luat-o înainte și aici. O medalie de argint la Eurovision? Păi dacă era la noi locul doi nici nu se anunța la televizor că România a pierdut. Se spunea , , ”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Eurovision e un concurs pentru fraieri, pentru prostănaci

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   eurovision
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu