Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte" (VIDEO)

Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu afirmațiile că marea "revoluție fiscală" a PSD-ALDE va aduce doar trei lei în plus în buzunarul românilor.

"Trei lei este o sumă la care românul poate să reflecteze. În ciuda bășcăliei pe care șeful statului a făcut-o să stiți că există oameni printre noi vor considera că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte. Promisiunile deșarte sunt de la Carol încoace, în sensul în care românul nu numai că nu are ținere de minte, dar ignoră cu desăvârșire trecutul.

Citește și: Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăRadu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

În condițiile astea, trei lei în plus dacă sunt în buzunarul omului aceștia ar putea să basculeze de atlfel procentele electorale în favoarea știti dumneavoastră cui", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   3 lei,   promisiuni
Recomandă stirea:
email