Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte" (VIDEO)

Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu afirmațiile că marea "revoluție fiscală" a PSD-ALDE va aduce doar trei lei în plus în buzunarul românilor.

"Trei lei este o sumă la care românul poate să reflecteze. În ciuda bășcăliei pe care șeful statului a făcut-o să stiți că există oameni printre noi vor considera că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte. Promisiunile deșarte sunt de la Carol încoace, în sensul în care românul nu numai că nu are ținere de minte, dar ignoră cu desăvârșire trecutul.

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Emily Ratajkowski face reclamă topless. VEZI VIDEOFetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

În condițiile astea, trei lei în plus dacă sunt în buzunarul omului aceștia ar putea să basculeze de atlfel procentele electorale în favoarea știti dumneavoastră cui", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Există oameni care consideră că mai bine un guvern de 3 lei decât promisiuni deșarte"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   3 lei,   promisiuni
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade