Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Familia Iliescu vrea să scape de amintirile vieții. Așa încercau și naziștii, când sfârșitul era aproape, să distrugă tot ce se poate distruge (VIDEO)

Radu Banciu: Familia Iliescu vrea să scape de amintirile vieții. Așa încercau și naziștii, când sfârșitul era aproape, să distrugă tot ce se poate distruge (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre dorința lui Ion și Nina Iliescu de a distruge amintirile de familie.

”66 de ani de căsătorie au Ion și Nina Iliescu. Nu e un record mondial, dar numai când te gândești te apucă răul. La această minianiversare, ei s-au gândit că nu sunt nici fotogenici, nici telegenici - sigur, noi vorbim mai mult de nea Ion, decât de coana Nina, deși cred că oamenii o detestă la fel de mult pe Nina Iliescu, precum îl detestă pe Ion Iliescu, așa că au decis să-și distrugă toate amintirile: albume, portrete, fotografii, poate chiar și suveniruri, un pește de televizor, o cruciuliță. 

Citește și: Radu Banciu, despre călătoria lui Iohannis cu trenul: S-au făcut pregătiri ca pe vremea lui Ceaușescu (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRadu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)

”Le distrugem ca să nu rămână ticăloșilor, care să le folosească în fel și chip”, a declarat Ion Iliescu. Cred că n-am mai pomenit așa ceva de pe vremea celui de-al Treilea Reich: tot așa încercau și naziștii, când sfârșitul era aproape și sovieticii erau deja în Berlin, să distrugă tot ce se poate distruge. 

Deci familia Iliescu încearcă să șteargă orice urmă. Veți spune că ei sunt potențiabili pușcăriabili, cel puțin el. Sigur că i-ar deranja să rămână niște amintiri din astea, care ar putea chiar post-mortem să-i ducă în meandrele istoriei, la porțile iadului. Deci parcă-i mai bine, totuși, să nu rămână nimic după ei.

Ion Iliescu ar fi fost singur-cuc dacă nu era coana Nina. Fraților, poate nu vă cade bine să vorbim despre Ion Iliescu poate în fiecare duminică, cu speranța că vom fi primii care-l îngropăm în direct, dar când auzi astfel de lucruri parcă începe cât de cât să-ți vină un pic moralul. Dacă are o intuiție fantastică Nina și încearcă deja să-și distrugă amintirile vieții, înseamnă că se pregătesc și ei de ceva. Asta sigur că ar fi pentru noi foarte interesant în timp”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Familia Iliescu vrea să scape de amintirile vieții. Așa încercau și naziștii, când sfârșitul era aproape, să distrugă tot ce se poate distruge

Citește și: Radu Banciu: Cum să mai vorbești tu de stat paralel când tu practic susții corupția pe fața? (VIDEO)Radu Banciu: PSD o să dea un comunicat în care o să spună că tot mapamondul e împotriva lui Dragnea, iar pensionarii, păcăliții, manipulații trebuie să-l apere cu cratițe, cu ibricul, cu bătătorul de covoare (VIDEO)Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Limea lui Banciu,   Radu Banciu,   Ion Iliescu,   Nina Iliescu,   amintiri,   Iliescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu