Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimbă cu nimic protestele viscerale din Piața Victoriei (VIDEO)

Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimbă cu nimic protestele viscerale din Piața Victoriei (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre demisia lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justiției. 

Florin Iordache este istorie. Din punct de vedere politic, cariera lui s-a încheiat la 36 de zile de la preluarea madatului. Nu avea prea multe soluții, până la urmă, a fost constrâns să demisioneze, deși din declarația lui nu înțelegi mare lucru. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Florin Iordache este un țap ispășitor nevandabil pentru guvernul Grindeanu. Este cel mai mic cap, un sacrificiu care nu schimbă cu nimic protestele viscerale din Piața Victoriei, chiar dacă ele au fost catalogate drept pașnice, ura oamenilor este acolo până în gât și bineînțeles că ei nu manifestau ca să-l dea jos doar pe Florin Iordache, deși el trebuia să dispară ca o piesă din puzzle-ul respectiv, dar este prea puțin”, a comentat Radu Banciu

Radu Banciu: Florin Iordache este istorie. Un sacrificiu care nu schimbă cu nimic protestele viscerale din Piața Victoriei

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Florin Iordache,   demisie,   ministrul Justitiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu