Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentele depuse de senatorul PMP Traian Băsescu la Legea grațierii, dar și la propunerile altor politicieni pe acest subiect.

Grațierile vin acolo unde trebuie, acolo unde sunt necesare, unde se fofilează lumea. Ar fi fost grațiați bătăușii, nu corupții, dacă nimeni în țara asta nu fura și doar se mulțumea să-ți dea cu ceva în cap.

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă ar fi început să plângă după ce a fost comparată de CTP cu o specie de maimuță (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)

Dintr-odată, iată, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, să se restarteze societatea! Cum adică? Asta ce ar însemna, că hoții de acum nu vor mai fura? Să dăm un restart și să rămână, sigur, cu averile, că nicăieri nu se precizează că chiar ești nevoit să le dai înapoi. Asta e doar așa pentru fraieri, nu plătește nimeni prejudiciile astea. Statul nu recuperează nimic de la corupți.

Cum să-i mai dai o șansă coruptului? Asta n-o s-o înțeleg niciodată. Ah, când o să terminăm cu corupția, când o să fim o țară unde nu se mai fură, ai o perioadă din asta de probă de zece ani și după zece ani, într-adevăr, poți să iei niște măsuri de tipul ăsta. Dar nu acum în toiul banditismului! 

Am avut 20 de ani după Revoluție în care n-a fost arestat niciun corupt. Cum de ne-am plictisit? Eu nu pot să înțeleg asta. Cum de părem deja plictisiți să-i tot arestăm? Sunt doar câțiva ani de când lumea asta de cea mai proastă calitate intră la pușcărie”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile!

Citește și: Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   legea gratierii,   gratiere,   corupti,   prejudicii,   gratierea coruptilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu