Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentele depuse de senatorul PMP Traian Băsescu la Legea grațierii, dar și la propunerile altor politicieni pe acest subiect.

Grațierile vin acolo unde trebuie, acolo unde sunt necesare, unde se fofilează lumea. Ar fi fost grațiați bătăușii, nu corupții, dacă nimeni în țara asta nu fura și doar se mulțumea să-ți dea cu ceva în cap.

Citește și: Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Dintr-odată, iată, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, să se restarteze societatea! Cum adică? Asta ce ar însemna, că hoții de acum nu vor mai fura? Să dăm un restart și să rămână, sigur, cu averile, că nicăieri nu se precizează că chiar ești nevoit să le dai înapoi. Asta e doar așa pentru fraieri, nu plătește nimeni prejudiciile astea. Statul nu recuperează nimic de la corupți.

Cum să-i mai dai o șansă coruptului? Asta n-o s-o înțeleg niciodată. Ah, când o să terminăm cu corupția, când o să fim o țară unde nu se mai fură, ai o perioadă din asta de probă de zece ani și după zece ani, într-adevăr, poți să iei niște măsuri de tipul ăsta. Dar nu acum în toiul banditismului! 

Am avut 20 de ani după Revoluție în care n-a fost arestat niciun corupt. Cum de ne-am plictisit? Eu nu pot să înțeleg asta. Cum de părem deja plictisiți să-i tot arestăm? Sunt doar câțiva ani de când lumea asta de cea mai proastă calitate intră la pușcărie”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile!

Citește și: Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)Radu Banciu: Cu excepția ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decât un prostănac (VIDEO) Radu Banciu: Asistăm la o cacofonie politică cum rar s-a mai văzut. Este lucru jenant, o penibilitate absolută

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   legea gratierii,   gratiere,   corupti,   prejudicii,   gratierea coruptilor
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade