Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile! Nu plătește nimeni prejudiciile, asta e doar pentru fraieri (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre amendamentele depuse de senatorul PMP Traian Băsescu la Legea grațierii, dar și la propunerile altor politicieni pe acest subiect.

Grațierile vin acolo unde trebuie, acolo unde sunt necesare, unde se fofilează lumea. Ar fi fost grațiați bătăușii, nu corupții, dacă nimeni în țara asta nu fura și doar se mulțumea să-ți dea cu ceva în cap.

Citește și: Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)

Dintr-odată, iată, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, să se restarteze societatea! Cum adică? Asta ce ar însemna, că hoții de acum nu vor mai fura? Să dăm un restart și să rămână, sigur, cu averile, că nicăieri nu se precizează că chiar ești nevoit să le dai înapoi. Asta e doar așa pentru fraieri, nu plătește nimeni prejudiciile astea. Statul nu recuperează nimic de la corupți.

Cum să-i mai dai o șansă coruptului? Asta n-o s-o înțeleg niciodată. Ah, când o să terminăm cu corupția, când o să fim o țară unde nu se mai fură, ai o perioadă din asta de probă de zece ani și după zece ani, într-adevăr, poți să iei niște măsuri de tipul ăsta. Dar nu acum în toiul banditismului! 

Am avut 20 de ani după Revoluție în care n-a fost arestat niciun corupt. Cum de ne-am plictisit? Eu nu pot să înțeleg asta. Cum de părem deja plictisiți să-i tot arestăm? Sunt doar câțiva ani de când lumea asta de cea mai proastă calitate intră la pușcărie”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: În toiul banditismului, România și-a dat seama că trebuie să mai aibă o șansă hoții ei, iar aceștia să rămână și cu averile!

Citește și: Radu Banciu, despre declarațiile lui Dmitri Rogozin: România a fost mereu o marionetă a cuiva (VIDEO)Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodată un român nu se va gândi la calitate. La noi nu se cumpără produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)Radu Banciu: Ce ironie, Judecătoria Vaslui a ajuns să-i decidă soarta lui Relu Fenechiu! (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   legea gratierii,   gratiere,   corupti,   prejudicii,   gratierea coruptilor
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 360 de grade