Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO)

Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu ceremoniile funerare ce au avut loc în țară la moartea Regelui Mihai.

"Ne apropriem de finalul anului cu această excepțională defilare de forțe, din păcate pentru o înmormântare așa cum ne puteam aștepta. Finalul a fost grandios, numai că vine prea târziu, am putea spune că este chiar o încoronare dar tardivă a Regelui Mihai, în partea asta de lume, în România contemporană. 

Citește și: Radu Banciu, despre atacul lui Tăriceanu la adresa fostului premier: Atât de proști sunt încât a venit SRI și l-a băgat pe Mișu Tudose să distrugă PSD (VIDEO)'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Radu Banciu: PSD-ul trebuie să înțeleagă că, oricum, se va sfârși la un moment dat toată această aiureală. Nu poți să faci politică doar pentru tine (VIDEO)

Ce eșec, până la urmă, totuși privind la aceste imagini, altfel excepționale, cum totuși acest popor demonstrează că își bate joc de propria istorie, pentru că în primul rând eu nu sunt sigur de un lucru. S-a spus că a plecat mai mult decât un rege, a plecat cel mai iubit dintre români. Ei bine, eu cred că și la moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că într-adevăr a murit, dar vor fi acolo. Sigur că nu va avea grandoarea unei asemenea ceremonii, dar haideți să nu ne amăgim degeaba", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: "La moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că a murit"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Iliescu,   Lumea lui Banciu,   Regele Mihai
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu