Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)

Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre replica ”voi i-ați votat” folosită de unii oameni atunci când alții își exprimă nemulțumirea față de calsa politică. 

”Nu există «ați votat, ăștia sunt oameni aleși, noi i-am votat». Nu aveați ce să votați. Problema este că atunci când te duci la vot, tu votezi dintr-un anumit pachet, acolo nu există nicio speranță, toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Că votezi nominal, că votezi un partid, tu oricum nu ai nicio șansă. Nu ar trebui să ni se spună cu atâta emfază, «voi i-ați votat». Nu au nicio legitimitate”, a comentat Banciu. 

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Emily Ratajkowski face reclamă topless. VEZI VIDEOFetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

”Nu ai ce să faci pentru că oamenii serioși oricum nu se înscriu. Doar nu o să te înscrii, ca om serios pe listele PSD sau PNL. Înseamnă că nu ești un om serios, înseamnă că ești un șpăgar, că ai apetență pentru corupție. Nu aveți nicio soluție ducându-vă la vot. 

Nu există așadar nici legitimitate, întrucât tu faci niște liste, practic false, cu niște oameni de proastă calitate pentru care ar trebui să răspunzi, dar nu o faci. Tu îți pui toți prietenii tăi, adică fostul șofer, fostul cărător de geantă, aia care era prietena ta. Astea nu sunt persoane de valoare. Deci suntem păcăliți pe toate fronturile. Nu există asta că nu au ei ce să ne facă că noui votăm”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade