Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre noul schimb de replici din interiorul PSD.

Victor Ponta l-a sfătuit pe Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook, să-și pună urgent o vestă de salvare, pentru că se înalță valuri tot mai mari, iar cârmaciul, care ar fi Liviu Dragnea, este mai preocupat de aruncarea celorlalți peste bord, decât de ajungerea în siguranță la mal. Întrebat ce părere are despre această postare, Liviu Dragnea a declarat că deja nu-l mai deranjează ce spune Victor Ponta.

Citește și: Radu Banciu, despre noii miniștrii: Ce treaba are Dunca cu Sportul și ce îl recomandă pe Romașcanu la Cultură? (VIDEO)Radu Banciu, despre posibilitatea revenirii Ecaterinei Andronescu în guvern: "S-a dus de râpă învățământul românesc încă 10 ani" (VIDEO)Radu Banciu, despre nominalizare de premier: Mihai Tudose nu reușeste să se califice pentru funcție în niciunul din cele mai sensibile subiecte ale momentului (VIDEO)

În schimb, Grindeanu i-a reamintit lui Ponta de o declarație celebră a lui Adrian Năstase, iar lui Dragnea i-a lansat o provocare îndrăzneață: ”S-a trecut de la numărat ouă, la numărat știuci. Dacă la iarnă, totul se va îndeplini, creșteri, deficit, și va ninge, o să îl invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze”.

Fostul premier a mai spus că este pregătit să salveze cât mai mulți dintre cei aruncați peste bord, în sensul în care este pregătit pentru crearea unui nou pol politic.

Păi, pe cine mai salvezi? Cariera ta politică s-a încheiat. Fraze de genul ăsta trebuia să faci, dacă erai onest și cinstit, atunci când puteai s-o faci. Atunci trebuia să te lepezi de Liviu Dragnea. Atunci ai fi avut succes cu astfel de povești pescărești. Acum toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine, cum făcea Geoană. Nu-i mare lucru...

Citește și: Radu Banciu: Favoriți pentru funcția de premier sunt trei - umbra lui Dragnea, unul cu pete de plagiat pe CV și succesorul lui Năstase (VIDEO)Radu Banciu: Toți drăgniștii s-au grăbit să-și retragă demisiile. Vor să se întoarcă în matca adevărată a PSD-ului, acolo unde hoții cei mari sunt pe cai mari (VIDEO)Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Bănuiesc că și Năstase ar fi vorbit în aceeași termeni, cum o fac toți fugiții sau fugitivii din acest partid. Deci Liviu Dragnea este singurul vâslaș și, din când în când, mai iese așa câte o coadă de pește sau de sirenă, care-i face semne.

Ce poate să mai facă Victor Ponta? Să plece din PSD. Dacă rămâne în PSD, veșnic va fi marginalizat. Chiar dacă Dragnea va fi răpus, nu cred că se va întoarce iar aripa Ponta”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine

Citește și: Radu Banciu: Vă dați seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea și Tăriceanu să nu treacă moțiunea? PSD n-ar mai fi decât un partid de geambași (VIDEO)Radu Banciu: Cu excepția ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decât un prostănac (VIDEO) Radu Banciu: Asistăm la o cacofonie politică cum rar s-a mai văzut. Este lucru jenant, o penibilitate absolută

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Ponta,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade