Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Cariera ta politică s-a încheiat. Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre noul schimb de replici din interiorul PSD.

Victor Ponta l-a sfătuit pe Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook, să-și pună urgent o vestă de salvare, pentru că se înalță valuri tot mai mari, iar cârmaciul, care ar fi Liviu Dragnea, este mai preocupat de aruncarea celorlalți peste bord, decât de ajungerea în siguranță la mal. Întrebat ce părere are despre această postare, Liviu Dragnea a declarat că deja nu-l mai deranjează ce spune Victor Ponta.

Citește și: Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Dani Oțil și Răzvan Simion nu-și mai vorbesc din cauza Lidiei Buble! Ce s-a întâmplatBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRadu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

În schimb, Grindeanu i-a reamintit lui Ponta de o declarație celebră a lui Adrian Năstase, iar lui Dragnea i-a lansat o provocare îndrăzneață: ”S-a trecut de la numărat ouă, la numărat știuci. Dacă la iarnă, totul se va îndeplini, creșteri, deficit, și va ninge, o să îl invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze”.

Fostul premier a mai spus că este pregătit să salveze cât mai mulți dintre cei aruncați peste bord, în sensul în care este pregătit pentru crearea unui nou pol politic.

Păi, pe cine mai salvezi? Cariera ta politică s-a încheiat. Fraze de genul ăsta trebuia să faci, dacă erai onest și cinstit, atunci când puteai s-o faci. Atunci trebuia să te lepezi de Liviu Dragnea. Atunci ai fi avut succes cu astfel de povești pescărești. Acum toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine, cum făcea Geoană. Nu-i mare lucru...

Citește și: Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)Radu Banciu: Dispariția Regelui Mihai e un moment istoric. În ultimii 50 de ani, România nu s-a mai despărțit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Bănuiesc că și Năstase ar fi vorbit în aceeași termeni, cum o fac toți fugiții sau fugitivii din acest partid. Deci Liviu Dragnea este singurul vâslaș și, din când în când, mai iese așa câte o coadă de pește sau de sirenă, care-i face semne.

Ce poate să mai facă Victor Ponta? Să plece din PSD. Dacă rămâne în PSD, veșnic va fi marginalizat. Chiar dacă Dragnea va fi răpus, nu cred că se va întoarce iar aripa Ponta”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, mesaj pentru Ponta: Toată lumea știe că tu ai pierdut și încerci să dai vina pe alții, care au ajuns mai sus decât tine

Citește și: Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală (VIDEO)Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   Ponta,   PSD
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu