Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Miracole, fraților! Arsenie Boca s-a arătat pe un sâmbure de caisă. Proprietarul îl vinde pe OLX cu 2.000 de euro (VIDEO)

Radu Banciu: Miracole, fraților! Arsenie Boca s-a arătat pe un sâmbure de caisă. Proprietarul îl vinde pe OLX cu 2.000 de euro (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1TV Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu un articol dintr-un ziar care prezenta faptul că un timișorean vinde pe OLX cu 2.000 de euro un sâmbure de caisă despre care susține că prezintă chipul lui Arsenie Boca.

"Miracole, fraților, Arsenie Boca s-a arătat pe un sâmbure de caisă. Proprietarul îl vinde pe OLX cu 2.000 de euro. Nu mai în România se poate întâmpla așa ceva! Dacă asta nu înseamnă un miracol atunci ce? Și de aici înseamnă că nu trebuie să mai facem nimic, suntem țara aleasă de Mântuitor pentru tot ce va fi să fie în continuare. 

Citește și: Radu Banciu: Sistemul de justiție s-a înmuiat un pic, s-a mai dat o șansă hoților. Lumea a uitat de cei 20 de ani în care nimeni nu a făcut pușcărie, deși țara a fost devalizată (VIDEO)Radu Banciu: Ce au făcut generalii 27 de ani, să merite mălaiul ăsta? Pentru ce să ne căciulim la astfel de personaje? Trebuie să spunem adevărul despre marea armată română! (VIDEO)Radu Banciu: S-a dat prins faimosul Alin Șimota, un prostănac ajuns un fel de Dumnezeu în Valea Jiului. Ar fi vrut să candideze și la președinția României. Așa e cu categoriile astea de oameni... (VIDEO)

> este titlul în Evenimentul Zilei, ziar quality, dar desigur și el la discreția slujbașului român, a milogului din această țară, îi dedică o pagină acestui sâmbure. Decizia finală va fi luată de BOR. Asta legat de sanctificarea lui Arsenie Boca, nu a sâmburelui. Cel care a descoperit chipul sfântului spune că este o ofertă serioasă. Cine are 2.000 de euro e o sumă de nimic, noroc că asta e prostănac cu sâmburele că dacă trăia la Los Angeles îl dădea cy 17.000, iar la Hong Kong cu 170.000 de euro. Fiind un român și necunoscând valoarea banului îl dă cu 2.000 de euro. El nu știe săracul că la 2.000 de euro nu poți să bei până la sfârșitul viețiii! Bei bine de tot mai ales la țară, bei într-adevăr extraordinar oricum el bea și până acum pe datorie dar nu îți ajunge până la capăt", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Miracole, fraților! Arsenie Boca s-a arătat pe un sâmbure de caisă. Proprietarul îl vinde pe OLX cu 2.000 de euro"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   miracol,   arsenie boca,   sambure de caisa,   vanzare,   olx,   biserica,   BOR,   bani
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 360 de grade