Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul (VIDEO)

Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiuniiLumea lui Banciu despre promisiunea lui Mihai Tudose legată de construcția și inaugurarea de autostrăzi.

”Nici nu o să mai inaugurăm un kilometru (...), spectacolul acela că mai inaugurăm doi kilometri, uitaţi-l. Din punctul nostru de vedere, şi al coaliţiei de guvernare, şi al partidului şi al Guvernului, o autostradă este o infrastructură care pleacă dintr-un oraş şi ajunge în alt oraş. Foarte simplă şi foarte clară, când e ea gata, atunci o inaugurăm... Parcări, coteţe, uitaţi, că nu o să vedeţi la noi aşa ceva”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Emily Ratajkowski face reclamă topless. VEZI VIDEOFetița care zâmbește din brațele tatălui pe care nu-l va cunoaște niciodată”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Radu Banciu nu e deloc optimist.

”Am aflat că drumul expres Pitești - Craiova va fi gata peste 20 de ani. Nici măcar nu va fi autostradă. Așadar, nu vom avea niciodată autostradă. 
Domnul Tudose vrea aici să se diferențieze de Victor Ponta, că Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă. Ăia se surpau după ce tăia el panglica, când ajungea să se spele pe mâini.

Domnul Tudose, ca să facă pe grozavul, a declarat că s-au dus vremurile alea și de aici încolo vor inaugura autostrăzi adevărate. Păi dacă un Pitești - Craiova drum expres durează 20 de ani, vă dați seama cât ar dura o autostradă, să spunem, un Târgu-Mureș - Iași?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul

Citește și: Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)Radu Banciu: Am aflat, în sfârșit, de ce lui Petre Daea îi plac atât de mult oile (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   autostrăzi,   Ponta,   Tudose
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade