Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ponta nu s-a apucat de scris pentru că n-a intrat încă la pușcărie, iar Dragnea se apropie de momentul în care va face un pas în spate (VIDEO)

Radu Banciu: Ponta nu s-a apucat de scris pentru că n-a intrat încă la pușcărie, iar Dragnea se apropie de momentul în care va face un pas în spate (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre modul în care a răspuns Liviu Dragnea atacurilor recente îndreptate împotriva sa.

”Sunt foarte mulți cetățeni care se dau cocoșei de munte, cocoșei de șes, cocoși pur și simplu și care pentru a ieși în evidență născocesc tot felul de povești, de scenarii.Nu sunt nici denunțător, nici turnător ca alții, însă nici nu am dormit în toți acești ani, dar dacă sunt unii care au mâncărime și vor să scrie cărți cu amintiri din tinerețe, din bătrânețe, poate îmi revine și mie memoria și încep și eu, și alții să vorbim”, declarase Dragnea la RTV.

Citește și: Radu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)Adevărul despre plecarea Danei Grecu de la Antena 3. Acum a spus tuturorCrezi că te pricepi la mașini? Fă TESTUL MAȘINILOR ROMÂNEȘTI!Radu Banciu: Cum să mai vorbești tu de stat paralel când tu practic susții corupția pe fața? (VIDEO)

Radu Banciu este de părere că nici Ponta, nici Dragnea nu sunt în stare să dea în vileag chiar tot ce știu. 

”Altfel politica ar fi fascinantă, că oricum toți se ceartă cu toți, până la urmă să știm că vom afla toate secretele”, a fost una dintre concluziile lui Banciu.

Radu Banciu: Ponta nu s-a apucat de scris pentru că n-a intrat încă la pușcărie, iar Dragnea se apropie de momentul în care va face un pas în spate

Citește și: Radu Banciu: PSD o să dea un comunicat în care o să spună că tot mapamondul e împotriva lui Dragnea, iar pensionarii, păcăliții, manipulații trebuie să-l apere cu cratițe, cu ibricul, cu bătătorul de covoare (VIDEO)Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu