Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustață ăsta să-i dea peste gioale în ultimul hal (VIDEO)

Radu Banciu: Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustață ăsta să-i dea peste gioale în ultimul hal (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre situația lui Victor Ponta în PSD

”Avea dreptate Cristoiu. El a fost primul care a scris: cel mai mare dușman al lui Liviu Dragnea este Victor Ponta. Astăzi, într-adevăr, între ei numai cuțitele mai strălucesc. 

Citește și: Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăRadu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Uite-l și pe prietenul nostru, Victor Ponta! Vedeți cum e viața? Omul ăsta atât de temut, atât de reprezentativ pentru istoria PSD, acest mic Titulescu al neamului românesc era enorm, chiar și adversarii politici se uitau la el ca la un bărbat de 40 de ani - pentru femeile chioare chiar un bărbat bine - temut în PSD. Nu mai dă astăzi nimeni doi bani pe el. E un simplu membru de partid.

Marian Vanghelie, care n-ar fi trebuit să deschidă gura în politica niciunei țări, doar să dea cu mopul în universul ăsta pe undeva, el spune ”du-te, bă! Ia-ți valiza și te du!”

Praful s-a ales de el și într-un timp relativ scurt. A ajuns mustață ăsta de i-a dat peste gioale în ultimul hal”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Praful s-a ales de Ponta. A ajuns mustață ăsta să-i dea peste gioale în ultimul hal

Citește și: Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)Radu Banciu, despre cartea de poezii a lui Valeriu Argăseală: Nu m-ar surprinde ca, peste 10-15 ani, omul ăsta să ajungă la teze și la bacalaureat (VIDEO)Radu Banciu, despre circul din Parlament: Este o luptă de jocuri între ei, oamenii sunt ignorați în totalitate. Ăsta este doar începutul (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Ponta,   PSD
Recomandă stirea:
email