Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu despre principala problemă a Opoziției, în contextul în care PSD ”s-a făcut praf”. 

”Opoziția, deși atacă pe toate flancurile și are susținerea populară, națională și internațională, nu are un lider, un om carismatic, care să coaguleze un pic și artificial în jurul lui, un pic nemeritat, dar binevenit. În sensul în care să fie cineva care să adune și cu un zâmbet și cu o vorbă bună, cu o frază interesantă voturi, nu numai cu dovezi. 

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

”Noi avem nevoie să atacăm pe toate fronturile” - Ăsta trebuie să fie mesajul, dar mă tem că Opoziția nu este pregătită din punct de vedere individual să aibă un șef puternic, acum când practic se destramă șandrama PSD-ului.

PSD-ul nu mai are pe nimeni după Liviu Dragnea. Ați văzut ce fel de oameni au fost numiți în ministere, la guvernare și așa mai departe. Nu mai există un lider. S-a făcut praf PSD-ul până la urmă. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, care să și reușească apoi să te pună cu botul pe labe într-un timp scurt, adică un baron dintr-ăia de neclintit. S-au mai uzat și ăștia. Generația baronilor e la pușcărie sau se pregătește să intre sau se pregătește să iasă sau să dispară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie

Citește și: Marea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarieRadu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Opoziție,   PSD,   baroni,   lider
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu