Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)

Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu declarațiile fostului prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, care a afirmat la ieșirea de la DNA, unde a dat declarații ca martor, că Liviu Dragnea nu ar fi fost un "Dumnezeu" în vremea când se afla în fruntea județului.

"Începem cu o știre șocantă cu adevărat. Ei bine, asta este știrea șocantă, că Liviu Dragnea n-ar fi fost un Dumnezeu al județului Teleorman. Acum nu trebuie să și credem, e adevărat că pe fostul prefect al județului, Teodor Nițulescu, un revanșard evident, care i-a fost șef lui Liviu Dragnea aproape un cincinal, vine și pretinde că acesta, actualul președinte al Camerei Deputaților, neoficial șeful întregii puteri, n-ar fi fost așadar Dumnezeu pe vremea când păstorea de unul singur Teleorman. (...)

Citește și: Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratRadu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)

Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă. (...) Dacă ar fi fost femeie Teodor Nițulescu aș fi înghițit vorbele asta de o banalitate, de o platitudine incredibilă. De exemplu Cati Andronescu, care nu are niciun pic de umor, niciun pic de spontaneitate, care este plată ca Braga.", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu