Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Bineînțeles, legea e utilă. Dă-o dracului de muncă! (VIDEO)

Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Bineînțeles, legea e utilă. Dă-o dracului de muncă! (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul unor liberali ca săptămâna de lucru să aibă doar patru zile.

”Nu se va mai munci în România decât maximum patru zile pe săptămână. Ăsta este un proiect de lege, dar, cum vine de la senatorii liberali, trebuie să ne înclinăm. De ce spun maximum? Pentru politicieni trei zile! Pentru restul... Cunoscuții și cunoscutele noastre vor avea mai mult timp de Facebook. E adevărat că programul va fi de zece ore pe zi.

Citește și: Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Incredibil ce e în Ajun! Cum va fi vremea până la CrăciunPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoRadu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Ce se va întâmpla cu zilele de 1 Mai, de Paște, când aceste punți de legătură vor duce la toată săptămâna liberă? Asta e marea victorie a voastră, a tuturor! 

E bine și pentru noi! Cine s-ar fi gândit acum cinci-șase ani că asta va ajuta la descongestionarea traficului din Capitală? E singura posibilitate pentru România să pice ceva din cer. 

Nu mai vorbesc de interminabilele luni de concediu ale românului. Românul e în concediu tot timpul. Nu ai cum să nu auzi pe vreunul din jurul tău că nu e în concediu. Dracu știe, că bani n-are, în teorie, dar e în concediu tot timpul! La asta se adaugă lunile în care chiar pleacă lumea, iulie, august. Deci va fi o boierie cu traficul!

Citește și: Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)Radu Banciu: Dispariția Regelui Mihai e un moment istoric. În ultimii 50 de ani, România nu s-a mai despărțit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Legea e foarte utilă, bineînțeles. Dă-o dracului de muncă!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Senatorii PNL propun săptămâna de muncă de trei zile pentru politicieni și patru pentru restul. Dă-o dracului de muncă!

 

Citește și: Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală (VIDEO)Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   munca,   lucru,   saptamana de lucru,   PNL,   propunere,   liberali
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu