Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Termenul de ”lege” e arbitrar într-o țară care n-are oameni de valoare la conducere (VIDEO)

Radu Banciu: Termenul de ”lege” e arbitrar într-o țară care n-are oameni de valoare la conducere (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre dorința PSD ca declaraţiile publice în care sunt folosite cuvintele ”penali" sau ”puşcăriabili" să fie taxate.

”Ar trebui, așadar, modificat Codul Penal, pentru a nu-i mai deranja pe penali sau pe pușcăriabili.

Citește și: Radu Banciu: Liviu Dragnea a ieșit de la DNA ca Ceaușescu din TAB la Revoluție (VIDEO)Adevărul despre plecarea Danei Grecu de la Antena 3. Acum a spus tuturorCrezi că te pricepi la mașini? Fă TESTUL MAȘINILOR ROMÂNEȘTI!Radu Banciu: Cum să mai vorbești tu de stat paralel când tu practic susții corupția pe fața? (VIDEO)

Vreau să le transmit amical șefilor PSD că nu ne pun ei pumnul în gură, nemailăsându-ne prin legi să mai spunem ”penal” sau ”pușcăriabil”, că de cele mai multe ori accești termeni sunt validați de instanță. Foarte rar se întâmplă să spun de unul că e penal și el să câștige toate procese. Un exemplu e Liviu Dragnea, care a fost făcut penal și pușcăriabil cu mult timp înainte de a primi confirmarea definitivă în instanță. Toți sunt practic așa. I-am făcut pușcăriabili aproape pe toți. 

În al doiela rând, politica se face pentru oameni de către elitele societății, cel puțin pe hârtie, și nu e deschisă oricărui tip de om. Atât timp cât ai probleme cu justiția sau ești bănuit, susceptibil de a avea astfel de probleme, cel mai normal e să te retragi până ți le rezolvi. Deci n-au deloc dreptate ageamiii din PSD.

Când ești bănuit la greu, cum e cazul cu Ponta, Dragnea și atâția alți politicieni, cel mai logic e să te retragi. În proporție de 99%, această retragere e definitivă.

Citește și: Radu Banciu: PSD o să dea un comunicat în care o să spună că tot mapamondul e împotriva lui Dragnea, iar pensionarii, păcăliții, manipulații trebuie să-l apere cu cratițe, cu ibricul, cu bătătorul de covoare (VIDEO)Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO)

Politica nu se face pe suspiciuni. Într-un stat civilizat, odată ce planează asupra ta îndoiala, nu mai poți fi politician niciodată. E regula de bază! Bineînțeles că ea nu a fost înțeleasă, pentru că ai noștri nu-s politicieni.

Ei încearcă acum să se fofileze după așa-zise legi, care nu înseamnă nimic, pentru că pot fi schimbate chiar de ei. Deci termenul de ”lege” e arbitrar într-o țară care n-are stăpân, care n-are niște oameni de valoare la conducere. Ei fac ce vor cu legile, deci pe legi nu dăm doi bani nici noi în aceste condiții”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Termenul de ”lege” e arbitrar într-o țară care n-are oameni de valoare la conducere

Citește și: Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)Radu Banciu: Dragnea se plânge că vor să-i dea în cap. De ce nu i-ar da? El ne-a dat nouă în cap tuturor. Tot ce a făcut PSD a fost să-i plesnească pe oameni în moalele capului (VIDEO)Radu Banciu: Liviu Dragnea ne-a povestit o sinistră șuetă cum s-a făcut el politician. Aia cu Teleromanul a rezolvat-o, dar așa cum rezolvi un nasture de la cămașă (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   PSD,   penali,   pușcăriabili,   Dragnea,   legi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu