Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Toți nelegiuiții care ne conduc au avut un moment de șoc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio țară din lume nu și-a bătut joc în asemenea hal de un om important (VIDEO)

Radu Banciu: Toți nelegiuiții care ne conduc au avut un moment de șoc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio țară din lume nu și-a bătut joc în asemenea hal de un om important (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre funeraliile impresionante ale Regelui Mihai, precizând că acesta trebuie primit în România așa în anii 90, și nu abia după ce a murit. 

Radu Banciu: Toți nelegiuiții care ne conduc au avut un moment de șoc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio țară din lume nu și-a bătut joc în asemenea hal de un om important

Citește și: Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealMarea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

”Cred că este record mondial. Deci, Regele Mihai a avut parte de funeralii naționale, remercabile, emoționante, el fiind exilat și neavând, practic, acces în țara sa timp de 44 de ani. 

România s-a temut de el, s-a temut de mitul său, de ceea ce s-ar putea întâmpla, eventual România să devină o țară normală, adică jaful ăla să se întrerupă cumva și noi să o luăm pe un făgaș care ar fi fost extrem de periculos pentru potlogarii care făceau politică. Un om care a fost marginalizat, exilat, depărtat de țara lui și pentru care țara lui nu a mișcat un deget în ăștia 28 de ani, are parte de niște funeralii naționale, ca și cum ar fi fost cel mai important om pentru România, când el nu a contat, săracul, și nu există în mintea sau în conștiința generațiilor care s-au succedat de atunci. Lumea nu-l cunoștea pentru că nu a avut acces la informații”, a comentat Banciu.

”Cum să faci funeralii naționale pentru un om care nu a avut absolut nicio responsabilitate în România ultimilor 30 de ani? Asta ne duce clar cu gândul, pe lângă faptul că românul este un fariseu excepțional, că în România, numai de bine despre morți, odată ce ai murit, în România ți se acceptă orice, chiar și această întoarcere triumfală pe teritoriul țării tale, uluitoare, care a stârnit invidia în toți borfașii de la putere. Toți nenorociții, toți nelegiuiții care ne conduc astăzi au avut un moment de șoc, văzând ce se întâmplă în zilele respective cu națiunea română. Nicio țară din lume nu și-a bătut joc în asemenea hal de un om important în istoria sa, cum a făcut România. Din păcate, asta este o frecție la un picior de lemn sau nici măcar atât.

Citește și: Radu Banciu: Comuniștii, cea mai îmbâcsită clasă socială, retrăgeau impozitul din salariu. Azi tremură izmenele pe tine când îți vine fișa aia acasă. Apoi bătaie de joc și cozi interminabile (VIDEO)Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. În 2018 spre 2019 o să mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu: E clar că e pentru Liviu Dragnea, e clar că este pentru oameni de această teapă (VIDEO)

El ar fi trebuit primit așa în anii 90. Atunci era dovada că România își cunoaște istoria, că și-o respectă și că dă șansa unui om valoros. Dincolo de tot ce s-a spus, era un om valoros, era un om de caracter, un om excepțional, cel puțin față de istoria României”, a mai spus Radu Banciu
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu