Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu RADU BANCIU: VERDICTUL ÎN CAZUL MAZĂRE, O BĂTAIE DE JOC! DĂ APĂ LA MOARĂ BANDIȚILOR (VIDEO)

RADU BANCIU: VERDICTUL ÎN CAZUL MAZĂRE, O BĂTAIE DE JOC! DĂ APĂ LA MOARĂ BANDIȚILOR (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea cu suspendare pe care a primit-o Radu Mazăre în dosarul privind retrocedarea ilegală a unor terenuri. (Detalii AICI)

Radu Mazăre a fost judecat în dosarul retrocedării plajelor din Constanța, o rușine de dosar. Din 2008 se judecau. Până la urmă, Curtea de Apel București nu a avut curajul să dea o sentință firească, probabil și sprijinindu-se pe noul Cod penal sau Dumnezeu știe pe ce. N-ai cum să dai patru ani de închisoare cu suspendare. Mai bine îi dai un an cu executare. 

Citește și: Radu Banciu: Tolontan, în 1997, ne-a interzis jocul de pinball la ProSport. Mulți am crezut atunci că nu vom supraviețui. În maxim două săptămâni jurnaliștii s-au transformat în hackeri și... (VIDEO)Cea mai sexy jucătoare de tenis e ROMÂNCĂ! Cum arată, aproape goală Anda Adam, goală în pat. Cum le-a spus artista fanilor noapte bună! ”De la nea Nicu n-au mai fost așa tolomaci la putere!” Radu Banciu, și despre Iohannis: Ce paiață, bă! Mai localizează o problemă, dar Doamne ferește să se atingă de ea! (VIDEO) Radu Banciu: Dragnea e doar un prostănac, un țărănoi. Escobar era un criminal de nivel mondial, dar avea o viziune, a condus lumea (VIDEO)

Radu Mazăre scapă de pușcărie într-un mod uluitor, ceea ce face justiția din România aproape nefrecventabilă. Sigur că justiția este a oamenilor, ea nu face dreptate, ea trebuie să dea o sentință, la care tu trebuie să te aliniezi, să o accepți. Asta facem și noi, dar este o rușine! Asta putem să spunem, este o decizie a oamenilor, a celor care reprezintă justiția în această țară. Este o bătaie de joc la adresa demnității umane acest verdict. El dă apă la moară tuturor bandiților care au guvernat această țară și și-au bătut joc de ea”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Verdictul în cazul lui Mazăre e o bătaie de joc!

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade