Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu RADU BANCIU: VERDICTUL ÎN CAZUL MAZĂRE, O BĂTAIE DE JOC! DĂ APĂ LA MOARĂ BANDIȚILOR (VIDEO)

RADU BANCIU: VERDICTUL ÎN CAZUL MAZĂRE, O BĂTAIE DE JOC! DĂ APĂ LA MOARĂ BANDIȚILOR (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea cu suspendare pe care a primit-o Radu Mazăre în dosarul privind retrocedarea ilegală a unor terenuri. (Detalii AICI)

Radu Mazăre a fost judecat în dosarul retrocedării plajelor din Constanța, o rușine de dosar. Din 2008 se judecau. Până la urmă, Curtea de Apel București nu a avut curajul să dea o sentință firească, probabil și sprijinindu-se pe noul Cod penal sau Dumnezeu știe pe ce. N-ai cum să dai patru ani de închisoare cu suspendare. Mai bine îi dai un an cu executare. 

Citește și: Radu Banciu: Doamna Viorica sau de tanti Vasilica, fiecare o să-i spună cum poate. Este o doamnă din popor, așa cum merita această țară (VIDEO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaMarea revenire! “Lumea lui Banciu” se întoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

Radu Mazăre scapă de pușcărie într-un mod uluitor, ceea ce face justiția din România aproape nefrecventabilă. Sigur că justiția este a oamenilor, ea nu face dreptate, ea trebuie să dea o sentință, la care tu trebuie să te aliniezi, să o accepți. Asta facem și noi, dar este o rușine! Asta putem să spunem, este o decizie a oamenilor, a celor care reprezintă justiția în această țară. Este o bătaie de joc la adresa demnității umane acest verdict. El dă apă la moară tuturor bandiților care au guvernat această țară și și-au bătut joc de ea”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Verdictul în cazul lui Mazăre e o bătaie de joc!

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu