Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Dragnea i-a propus pe miniștri, Dragnea l-a propus pe premier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre performanța incredibilă a PSD-ului condus de Liviu Dragnea de a-și da jos propriul guvern format din oameni aleși chiar de Dragnea.

”Două mari bube în dreptul lui Sorin Grindeanu să notăm: n-a performat și l-a și supărat pe domnul Dragnea, care domnul Dragnea îl numise cu mâna lui pe Grindeanu, crezând că va corespunde din punct de vedere al docilității. Nici n-a corespuns, nici n-a făcut treabă. E PSD-istul obișnuit, comun, care n-are ce să caute într-o astfel de funcție.

E eșecul lui Dragnea, care trebuie consemnat mai serios decât alte eșecuri care au fost de imagine. Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern. Are rolul determinant și în eșecul la Capitală al Gabrielei Firea, totalmente nepotrivită pentru o asemenea pălărie. O fi ea drăguță, dar nu e calificată pentru acest post. E tot vina lui Dragnea că a propulsat-o pentru această funcție.

Dragnea i-a propus și pe miniștri, l-a propus și pe premier, iată câte șecuri în cârca lui Liviu Dragnea.

Are, însă, niște alibiuri interesante dacă s-ar folosi de ele. De exemplu, că nu erau în PSD creaturi capabile să scoată căruța asta la liman, adică țara. E un alibi bun, dar n-ar mai trebui să fie PSD-ist, ci să-și caute norocul în altă parte sau poate în altă țară.

Nu sunt cadre în PSD capabile de performanță. Dacă vedeți lista potențialilor nominalizați la funcția de premier, vă dați seama că resurse nu au. E o criză în PSD poate mai netă decât altă dată: unii dinozaurii au dispărut, alții sunt prin pușcărie”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Vina e a lui Dragnea, că el a dat drumul acestui guvern

#DIRECT_ONE_68vl5d#

Urmăriți B1TV.ro și pe