Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)

Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre salariul de la Parlamentul European, la care a renunțat Viorica Dăncilă pentru a deveni premierul României.

”Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini, dar pe bani. Avea 6.500 de euro plus bonusuri. Potrivit declarației sale de avere, salariul anual pe care această doamnă îl câștiga în funcția de europarlamentar PSD era de 78.174 de euro. Nu e nici mult, nu e nici foarte puțin. Va câștiga de trei ori mai puțin în România, în calitate de prim ministru. Nu știu dacă asta îi aduce notorietate, că lui Tudose prea multă nu i-a adus”, a comentat Banciu.

”Salariul net al premierului României este actualmente de 9.330 de lei. (…) Deci la asta vine doamna Dăncilă. La ce ne conduce această simplă constatare? La fapul că, evident, nimeni nu muncește în România pe banii de pe statul de plată, cel puțin în funcțiile respective. Că doar nu o să iei un salariu de trei ori mai mic la o muncă mult mai complexă decât cea din Parlamentul european de care oricum nu vorbea nimeni. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte. Asta este trista realitate”, a mai spus Radu Banciu.

Radu Banciu: Viorica Dăncilă a renunțat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde tăia frunză la câini. Vine aici, știind că bănuții se iau din altă parte

#DIRECT_ONE_vke2xn#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră