Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu "S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el" (VIDEO)

"S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el" (VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a comentat în ediția de marți diferența dintre prestația publică pe care Traian Băsescu o avea în vremea în care deținea funcția de președinte și cea pe care o are de la finalul mandatului. 

"Nea Traian care, ați văzut, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. Acum știm, în sfârșit s-a făcut lumină și în cazul lui. Cât a fost șeful statului, alții i-au dictat conduita. De asta Băsescu a fost un foarte bun președinte, cel puțin în al doilea mandat, pentru că a făcut ce trebuia să facă. În momentul în care nu a mai fost președinte a făcut ce voia el să facă sau ce putea el să facă sau ce știa el să facă. Și s-a făcut de râs și se face în continuare de râs. 

Citește și: Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)Poze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. Foto'Locuiesc cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani. Am început să fac amor cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncă'Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)

După părerea mea și asta, sigur, mă uimește puțin, este faptul că el nu a fost niciodată conștient de funcția pe care o ocupă. E clar! Cât a fost președinte l-au tras alții de sfori, evident, și i-au dictat această conduită. Într-adevăr, în anumite momente, ireproșabilă, vezi consolidarea statului de drept, a instituțiilor forte și așa mai departe. Era evident că nu erau de nivelul lui. După ce a terminat cu puterea, face exact ce ar face orice politician mediocru din această țară. Nici nu mai trebuie să comentăm că se vede în fiecare zi. Ca un fost președinte timp de 10 ani nu poți să te cobori în fiecare zi să comentezi toate prostiile din mediul online", a comentat Radu Banciu.

"S-a făcut de râs". Radu Banciu: "Nea Traian, cât a fost șeful statului, a făcut ce i-au dictat alții. În momentul în care nu a mai fost președinte, a făcut ce voia el să facă sau ce putea el"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   prestatie,   presedinte,   Lumea lui Banciu,   s-a facut de ras,   critica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu