Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Scandal monstru între Radu BANCIU și Traian BĂSESCU: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe" / "Conştiinţa Naţională s-a transformat!" (FOTO, VIDEO)

Scandal monstru între Radu BANCIU și Traian BĂSESCU: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe" / "Conştiinţa Naţională s-a transformat!" (FOTO, VIDEO)

Un articol de: |

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre decizia Curții Constituționale care a sesizat un conflict juridic de natură constituțională între DNA și Guvern pe seama anchetei penale de emitere a ordonanței de urgență numărul 13. Cu această ocazie, Banciu a dat exemplul unui om politic care atacă acum DNA în acest context și anume Traian Băsescu, afirmând că acesta nu are acest drept, doarece e implicat direct deoarece "DNA i-a atacat toată familia" și că oricum nu mai are nicio autoritate fiind "doar senator".

"Magistrații de la Curtea Constituțională susțin că o putere a statului,puterea judecătoarea, a încălcat o altă putere a statului, cea executivă, ceea ce nu este corect. De aici și potopul de amenințări, de acuzații, care au urmat. I-ați auzit pe oamenii politici, chiar și nea Traian astăzi virulent. Îmi pare că nu i-a ajuns emisiunea de ieri, astăzi a turuit pe baza acestui subiect, deși încă odată, nu cred că pe cineva poate să intereseze foarte mult această sporovăială.

Citește și: Radu Banciu, despre condamnarea la închisoare a lui Gabriel Berca: Cât ghinion trebuie să ai faci pușcărie exact când legile justiției sunt măcelărite? (VIDEO)'Suntem căsătoriți de 15 ani. De 5 ani cochetăm cu ideea de swing! Am petrecut o seară în 3 cu un al bărbat, iar mie..'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăRadu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niște scene reprobabile. Dacă eram oameni serioși îl găzduiam viu (VIDEO)

Să îl luăm pe Traian Băsescu de exemplu că îl făcusem mai devreme părtaș. El este implicat direct în sensul că DNA i-a atacat toată familia. I-a pus practic toate nemurile cu botul pe labe. Sigur că el acuma atacă toate instituții astea sau mai exact spus imediat cum are ocazia încearcă să le dea ălora la gioale. 

El le dă la gioale din ce calitate? Din calitate de membru de partid într-un partid care este în coada Parlamentului. Deci el nu mai reprezintă nicio autoritate. În calitate de senator, atenție acum în Senat, știe și nea Traian, găsesți aproape orice", a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu, despre Traian Băsescu: "DNA i-a pus toate neamurile cu botul pe labe"

Citește și: Radu Banciu: "Să îl compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insultă" (VIDEO)Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)Radu Banciu: S-a făcut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni după Dragnea. Era greu să tot găsească monștrii din ăștia, căci generația baronilor e la pușcărie (VIDEO)

Replica lui Traian Băsescu nu s-a lăsat așteptată, acesta reacționând pe Facebook El susţine că Radu Banciu, "ca să-şi confirme deplinul ataşament faţă de Klemm, “limbacul”, lansează şi un atac de tip Gâdea TV la adresa familiei mele".

Dacă vrei, poţi.

“Conştiinţa Naţională” de la B1 s-a transformat, mai nou, în “limbac frenetic” al lui Hans Klemm. Şi ca să-şi confirme deplinul ataşament faţă de Klemm, “limbacul” lansează şi un atac de tip Gâdea TV la adresa familiei mele.

Citește și: Radu Banciu, după ce Șerban Nicolae a jignit o deputată USR: Dacă se întâmpla în Vest, îl dădeau afară din partid și nici nu-l mai îngropau cu cruce (VIDEO)Radu Banciu: Un raport arată că doar 1 din 10 părinți nu și-ar lovi niciodată copilul. Cei mai mulți cred și azi că bătaia e ruptă din rai. Cu așa mentalitate, România nu se poate schimba (VIDEO)Radu Banciu: Dispariția Regelui Mihai e un moment istoric. În ultimii 50 de ani, România nu s-a mai despărțit de niciun alt personaj de asemenea calibru (VIDEO)

Măi “Conştiinţă Naţională“ de la B1, dacă tot ai ajuns ceva mai jos decât Mircea Badea şi Mihai Gâdea ca jurnalist, n-ai vrea tu să nu te mai legi de familia mea care nu face politică?
Ce zici, “limbacule frenetic”, ai putea redeveni jurnalist? Eu cred că dacă vrei, poţi.

PS-dacă ai ceva de spus, îmi spui mie, Domnule Banciu.


 

Citește și: Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)Radu Banciu, despre mitingurile anunțate de PSD: Codrin Ștefănescu a crezut că a venit momentul să arate cine e mai puternic și, eventual, să-i cheme pe ăia la o cafteală (VIDEO)Radu Banciu: 1 Decembrie s-a transformat într-un prilej de înghiontiri politice și în invitații neonorate (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   DNA,   familie,   atac,   scandal,   Justitie,   hans klemm
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Lumea lui Banciu