Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden A murit Helen Gurley Brown, cel mai de succes editor-şef al revistei Cosmopolitan

A murit Helen Gurley Brown, cel mai de succes editor-şef al revistei Cosmopolitan

Un articol de: |

Helen Gurley Brown, care a condus în calitate de editor-şef, timp de peste 30 de ani, ediţiile internaţionale ale revistei pentru femei Cosmopolitan, a murit luni, la New York, la vârsta de 90 de ani, anunță BBC.

Considerată o adevărată pionieră în mass-media a devenit celebră odată cu romanul ei devenit bestseller «Sex and the Single Girl»", care, în 1962, le îndemna pe tinerele femei să devină independente din punct de vedere financiar şi să întreţină relaţii sexuale înainte de căsătorie.

A preluat ”Cosmopolitan” în 1965, când revista se adresa mai degrabă casnicelor. Sub conducerea lui Brown, revista a devenit cea mai de success publicație pentru ”femeile moderne”, cu accent pe sex și celebritate.

Deși criticată de mulți, Helen Gurley Brown s-a considerat o feministă și și-a condus viața după motoul ”Good girls go to heaven, bad girls go everywhere.”

Citeşte mai multe despre:   Helen Gurley Brown,   Cosmopolitan,   editor-sef
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden