Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Actorul John Cusack: Hollywoodul este un bordel unde oamenii o iau razna

Actorul John Cusack: Hollywoodul este un bordel unde oamenii o iau razna

Un articol de: |

Actorul John Cusack susține că industria de film americană este un „bordel unde oamenii o iau razna". Afirmația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru The Guardian, în care Cusack vorbește despre dificultăţile prin care trebuie să treacă tinerii artişti pentru a reuşi la Hollywood, relatează gossipcop.com.

„Nu poţi ajunge sus. Este un bordel, iar oamenii o iau razna, cultura de acolo pur si simplu mănâncă actorii tineri şi apoi îi scuipă afară. Este greu să supravieţuieşti fără să îţi găseşti un refugiu", a declarat actorul american, care în prezent îşi promovează cel mai recent film, "Map to the Stars".

Filmul vorbeşte despre obsesia de a deveni vedetă şi modul în care celebrităţile tinere pot ajunge în cele mai proaste situaţii posibile.

„Am prietene actriţe care sunt trase pe linie moartă la 29 de ani, pentru ca industria vrea ceva nou şi fierbinte de 22 de ani. Spui că este pornografie infantilă... e ciudat!", a mai declarat John Cusack.

"Când eram eu tânăr, oamenii aveau grijă de tine. Existau şi oameni de treabă în industrie. Când am venit în Los Angeles, Rob Reiner mi-a spus «Vino şi stai în casa mea». M-a învăţat lucruri. Am lucrat cu Pacino, care vorbea cu mine şi mă învăţa. Acum nu se mai întâmplă astfel", a continuat Cusack.

Citeşte mai multe despre:   john cusack,   Hollywood,   actori tineri,   bordel
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden