Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Actorul Peter O’Toole se retrage din activitate, la vârsta de 79 de ani. Vezi ce a spus acesta în mesajul de adio

Actorul Peter O’Toole se retrage din activitate, la vârsta de 79 de ani. Vezi ce a spus acesta în mesajul de adio

Un articol de: |

Peter O’Toole, nominalizat de opt ori pentru premiul Oscar, a anunțat marți că se retrage din activitate. Actorul irlandez are respectabila vârstă de 79 de ani.

În mesajul prin care își anunță retragerea, apărut pe site-ul revistei People, acesta declară:

“Dragii mei,

A venit timpul să arunc prosopul. Să mă retrag din filme și de pe scena teatrului. Nu mai am inima să continui: nu mă voi întoarce.

Cariera mea de actor profesionist, pe scenă și ecran, mi-a adus sprijin public, împlinire emoțională și confort material. M-a adus alături de oameni grozavi, buni tovarăși cu care am împărțit soarta inevitabilă a tuturor actorilor: eșecuri și succese.

Însă, cred că trebuie să decidem singuri când este timpul să ne încheiem șederea. Așa că îmi iau un rămas-bun cu ochii neînlăcrimați și profund recunoascător.

Pentru totdeauna,

Peter O’Toole”

Actorul irlandez a jucat în zeci de filme clasice de la Hollywood. Probabil cel mai cunoscut rol al său este cel al lui T.E. Lawrence în “Lawrence of Arabia.” Pe lângă acesta, sunt bine cunoscute reprezentațiile sale în peliculele “The Lion in Winter,” unde l-a interpretat pe Regele Henry al II-lea, “Lord Jim” sau “Goodbye, Mr Chips,” printre multe altele.

Reprezentanții lui, care au făcut public mesajul, au mai spus că legenda marilor ecrane lucrează la un al treilea volum de memorii.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden