Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Actriţa Emilia Popescu trăieşte o adevărată dramă

Actriţa Emilia Popescu trăieşte o adevărată dramă

Un articol de: |

Actriţa Emilia Popescu  este angajată la Teatrul de Comedie şi nu are nicico reticenţă în a deplânge condiţia actorului din România. Actriţa spune că la cei 50 de ani pe care îi are şi la experienţa acumulată pe marile scene, primeşte lunar un salariu mult prea mic. 

«Sistemul te face să ajungi să spui "da" cu toată gură. Dacă e atât de greu să supravieţuieşti de la o luna la altă, da, banii sunt importanţi. În condiţiile în care un salariu la o Trattoria e de 20 de mililioane şi eu am tot atât la teatru, da, sunt importanţi. Şi sunt invidiată că am salariul atât de "mare", alţii îl au mult mai mic... Nu e normal. Trebuie să ai un salariu civilizat. Noi nu jucăm de câţi bani avem pe statul de plata pentru că atunci s-ar închide teatrele. Pe de altă parte, există şi mulţi actori slabi şi lipsiţi de bun-simt şi care ar juca la fel de prost oricâti bani i-ai da. Şi întrebarea e de ce sunt angajaţi în teatru?», a declarat Emilia Popescu

Citește și: A venit BARZA la Cotroceni! ”Fericirea poartă un nume – Matilda!” (FOTO)Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealIlinca Vandici, vacanță de coșmar în Thailanda. „Cea mai urâtă în care am fost vreodată. Gândaci, prostituție…”

Emilia Popescu are 50 de ani iar în anii '90 făcea senzaţie pe scenă şi pe micul ecran alături de Ştefan Bănică Jr., considerat un fel de partener «tradiţional» al acesteia. Bănică a rămas însă în lumea televiziunii, în timp ce Emilia a preferat teatrul, după ce a refuzat câteva propuneri de telenovele, cum ar fi cea în care ar fi trebuit să joace alături de Nicoleta Luciu. La vremea respectivă, Emilia Popescu a respins categoric această asociere, rentabilă din punct de vedere financiar.

Citeşte mai multe despre:   Emilia Popescu,   Teatrul de Comedie ,   Ştefan Bănică,   Nicoleta Luciu,   actor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden