Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Actrița Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcții

Actrița Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcții

Un articol de: |

O firmã de construcţii din Statele Unite a dat-o în judecată pe actriţa Jennifer Aniston. Conducerea societăţii susţine că aceasta le datorează 43 de mii de dolari, pentru lucrări de renovare efectuate la proprietarea sa din Los Angeles.

Managerii companiei J.R. Darnell Associates Inc. susţin că Jennifer Aniston a angajat compania de construcţii în luna octombrie a anului trecut, pentru realizarea unor lucrări de renovare şi le-a cerut să completeze o serie de proiecte până în luna martie 2013.

Aceştia au precizat că nu au existat probleme la locul de muncă sau cu plata lucrărilor, însă, la un moment dat, actriţa a refuzat să le achite suma de peste 44 de mii de dolari pentru construcţia unei punţi, care a fost realizată pentru o petrecere. Structura a fost demolată după câteva zile.

În martie, firma a primit o plângere în care se arăta ca podul nu este bine construit, dar puntea a fost demolată înainte ca şefii firmei să trimită experţii să verifice structura.

Actriţa nu a răspuns telefoanelor primite din partea firmei de construcţii, scriu jurnaliştii de la TMZ.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" pentru care a primit premiul Emmy şi un Glob de Aur.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden